Dieren

Bij Tuincentrum Ockenburgh hebben we ook alles voor jouw huisdier! Heerlijke manden voor de hond, een hok voor het konijn, gezonde voeding, kammen voor de kat, vlooiendruppels om jeuk te voorkomen en speeltjes om de dag mee door te komen (en de bank netjes te houden). Ons complete assortiment heeft van alles voor jouw harige kleine vrienden, dus kom gerust eens een kijkje nemen.

Let op: deze webshop bevat een kleine selectie dierbenodigdheden, bezoek ons tuincentrum voor het volledige aanbod en persoonlijk advies.

Een kijkje op onze dierenafdeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honden in huis

Honden zijn erg populair in de Nederlandse huishoudens. Je hebt er wel aardig wat werk aan, want een hond moet toch zeker 4 keer per dag de deur uit om even wat beweging te krijgen en zijn behoefte te doen. Hier moet je dus echt de tijd voor maken. Hier krijg je echter wel veel voor terug. Een trouwe vriend die je kunt trainen en trucjes kunt leren. Verwen je met een mooie riem, leuke speeltjes, gezonde voeding en badder ze regelmatig!

Een kat als huisdier

Een kat is naast de hond, één van de meest voorkomende huisdieren. Hier heb je minder omkijken aan, in verhouding tot honden. Ze zijn eigenwijs en doen hun eigen ding. Lekker buiten en binnen slapen, spelen met bewegende bladeren en lekker eten zijn de juiste ingrediënten voor een tevreden kat. Kam je ze ook nog regelmatig, dan scoor je helemaal bonuspunten! Voor een comfortabele mand, gezond voer en leuk speelgoed bij je bij ons aan het juiste adres.

Een konijn in de tuin

Geen huisdier in huis? Dan kom je al snel uit bij een konijn. Geef ze een hok en voldoende ruimte om in de rondte te hopsen en dan kom je al een heel eind. Vers stro, een drinkfles en voeding is bij ons verkrijgbaar, net als de hokken en rennen!

Genieten van vissen als huisdier

Vissen lijken misschien saai, maar ze hebben een rustgevende uitwerking op mensen. Ze bewegen gracieus en zijn leuk om naar te kijken. Een ingerichte kom en wat voer en je kunt van start! Laat je goed adviseren over welke vissen je bij elkaar neerzet, zodat het wel vriendjes blijven. Maak regelmatig de kom schoon en je hebt veel plezier van vissen. Pak je het wat groter aan? Dan is een aquarium wat voor jou! Je bent van harte welkom om te komen kijken naar ons assortiment!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 3 van 3 producten