Elho Westland

Op zoek naar ELHO in Westland? Stap dan binnen bij tuincentrum Ockenburgh voor een zeer uitgebreid assortiment ELHO producten.

ELHO potten nabij Westland

Laat u verrassen door de vrolijke, functionele en creatieve producten van ELHO in ons tuincentrum nabij Westland. ELHO is een bloeiend familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen. In ons tuincentrum nabij Westland vindt u voor ieder wat wils op het gebied van ELHO producten. Stap bij ons binnen en laat u inspireren zodat u uw huis en tuin nog gezelliger kunt maken.

Bloemen en planten voor in uw ELHO pot

Ook voor een mooie inhoud voor uw nieuwe EHLO pot kunt u bij ons terecht. In ons tuincentrum nabij Westland vindt u zeer veel tuinplanten, kamerplanten en snijbloemen. Van paars tot rood en van vaste planten tot eenjarige, verfraai nu uw huis en tuin in een handomdraai. Onze medewerkers staan in ons tuincentrum nabij Westland voor u klaar om u te voorzien van uitgebreid advies over EHLO.

In ons tuincentrum worden geregeld leuke activiteiten georganiseerd, zoals workshops en kinderactiviteiten. Kijk voor meer informatie op onze website, of stap voor onder andere ELHO producten binnen in ons filiaal nabij Westland.