Hoveniers Den Haag

Op zoek naar een hovenier in Den Haag? Tuincentrum Ockenburgh biedt naast een uitgebreid tuinmeubel assortiment ook een hoveniersafdeling. Onze vakmensen weten van iedere tuin iets moois te maken. Grote of kleine tuinen, smal of breed, het maakt niet uit. De hoveniers werken in Den Haag en direct omliggende plaatsen als Wassenaar, Wateringen en Scheveningen.

Hoveniers in Den Haag

Onze kleurrijke folders kunnen u helpen met een keuze voor een tuin die goed bij uw woning past en natuurlijk denken onze hoveniers met u mee. Bij de aanleg van uw tuin kunt u onze hoveniers ook inschakelen voor het plaatsen van blokhutten, graven en vijvers, aanleggen van gazons en plaatsen van pergola’s. Hillhout is ons hoofdmerk en de meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. U krijgt hierop 10 jaar garantie tegen houtrot en uw bestelling wordt door onze hoveniers zonder problemen getransporteerd. Wij leveren ook aan huis. Neem dan contact met ons op.

Tuinmeubelen van Tuincentrum Ockenburgh

Tuincentrum Ockenburgh heeft nu een eigen merk tuinmeubelen. Ons brede assortiment bevat:

Onze hoveniers zullen u helpen de mooiste combinatie tuinmeubelen te vinden die goed bij uw tuin past. Alle tuinmeubelen zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn stevig en kunnen goed tegen het Nederlandse weer. Veel tuinmeubels gaan samen met comfortabele, gekleurde kussens. 

Bezoek ons tuincentrum

Een bezoekje aan Tuincentrum Ockenburgh vergeet u nooit meer! Bij ons vindt u niet alleen een breed assortiment aan tuinmeubelen, u beleeft ook het leukste dagje uit. Volg bijvoorbeeld één van onze vele workshops. En wist u dat er ook een bloemist in ons tuincentrum zit? De vele verschillende producten die wij verkopen, kunnen u veel inspiratie geven voor de indeling van uw tuin. Zo komt u er nog sneller uit met de hovenier. Kom snel eens langs in Den Haag!