Hoveniers Den Haag

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag biedt naast een uitgebreide tuinmeubel assortiment ook een hoveniersafdeling. Onze vakmensen weten van iedere tuin iets moois te maken. Grote of kleine tuinen, smal of breed, het maakt niet uit. De hoveniers werken in Den Haag en direct omliggende plaatsen als Wassenaar, Wateringen en Scheveningen.

Onze kleurrijke folders kunnen u helpen met een keuze voor een tuin die goed bij uw woning past en natuurlijk denken onze hoveniers met u mee. Bij de aanleg van uw tuin kunt u onze hoveniers ook inschakelen voor het plaatsen van blokhutten, graven en vijvers, aanleggen van gazons en plaatsen van pergola’s. Hillhout is ons hoofdmerk en de meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. U krijgt hierop 10 jaar garantie tegen houtrot en uw bestelling wordt door onze hoveniers zonder problemen getransporteerd, we bezorgen ook in en nabij Den Haag.

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het tuincentrum via telefoonnummer 070-3971173, een van onze medewerkers noteert dan uw adresgegevens en uw telefoonnummer, waarna de hovenier met u contact opneemt om een afspraak te maken.

De hoveniers werken in Den Haag en direct omliggende plaatsen als Wassenaar, Wateringen en Scheveningen.