Kunstkerstboom Forest Frosted ↕ 120 cm ↔ 99 cm

Prijs 72,50
 • Aantal
 •  Het vriendelijkste tuincentrum van NL
 •  7 dagen in de week geopend
 •  Thuisbezorgd in Den Haag e.o.
Deel ons op:

Kunstkerstboom Forest Frosted ↕ 120 cm ↔ 99 cm

Wat zijn de verzendkosten?

Triumph Tree
Prijs 72,50
 • Aantal
 •  Het vriendelijkste tuincentrum van NL
 •  7 dagen in de week geopend
 •  Thuisbezorgd in Den Haag e.o.
Deel ons op:

Nog zo’n prachtige kunstkerstboom van Triumph Tree. Van deze Forest Frosted boom heb je jarenlang plezier!

Forest Frosted

De serie Forest Frosted bestaat uit prachtige kunstkerstbomen met witte toppen voor een natuurlijk resultaat. De lange naalden aan de boom zijn gemaakt van zacht PVC en de takken van staal. Met een mooi uiterlijk, haast niet van een echte kerstboom te onderscheiden! Dankzij de slimme constructie is iedere Triumph Tree heel makkelijk op te zetten.

Triumph Tree

Triumph Tree maakt kunstkerstbomen van duurzame en stevige kwaliteit. Ook na vele jaren van gebruik zijn deze Forest Frosted bomen nog net zo mooi als de eerste keer dat je ze hebt opgezet. Bovendien zijn de bomen gemaakt van brandvertragend materiaal en daarom zeer veilig. Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een gratis standaard.

 • EAN code
  756770416847
 • Merk
  Triumph Tree

Schrijf zelf een recensie over "Kunstkerstboom Forest Frosted ↕ 120 cm ↔ 99 cm"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kunstkerstboom Forest Frosted ↕ 120 cm ↔ 99 cm" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

bezoek-tuincentrum-ockenburgh

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Onze reguliere openingstijden

Maandag t/m woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag en vrijdag   09:00 - 21:00 uur
Zaterdag             09:00 - 17:30 uur
Zondag             11:00 - 17:00 uur
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Kunstkerstboom Forest Frosted ↕ 120 cm ↔ 99 cm? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!