Verse grasrollen; tijdelijk alleen in de winkel te bestellen

Verse grasrollen; tijdelijk alleen in de winkel te bestellen

In heel Nederland heerst er nu een tekort aan verse graszoden, helaas ook bij onze leveranciers. Om deze reden mogen wij iedere week maar een maximum aantal vierkante meters bestellen. Normaal gesproken kun je ook een online bestelling plaatsen, maar vanwege het forse tekort is dit nu alleen in onze winkel mogelijk.

Gras bestellen

Wij geven iedere woensdagmiddag onze weekbestelling aan onze leverancier door. Zorg er dus voor dat wij jouw bestelling voor die tijd hebben. Meld je bij onze informatiebalie om je bestelling op te laten nemen. Maar opgelet... op=op! Wees er dus snel bij, want we zitten echt zo aan het maximum.

Grasrollen moeten van te voren worden betaald, onze collega loopt met je mee naar de kassa om de betaling te regelen. Één grasrol is één vierkante meter en kost €3,75.

Bezorgen of afhalen

Zoals vermeld bestellen wij de grasrollen op woensdag, die vrijdag daarop verwachten wij onze levering te ontvangen. Het is mogelijk om grasrollen op een gekozen adres in Den Haag e.o. te laten bezorgen. Vaak kan de bezorging op diezelfde vrijdagmiddag plaatsvinden. Bespreek deze optie in onze winkel tijdens het bestellen.

Kom je de graszoden zelf ophalen? Dan kun je zaterdagochtend bij ons terecht. Meld je bij aankomst bij de informatiebalie en één van onze medewerkers komt je assisteren.

Wij danken je voor het begrip! Zodra de beschikbaarheid van grasrollen verbeterd, zullen wij de online besteloptie weer activeren.

Verder lezen

Veiligheidswaarschuwing: Elho Greenville planthangers

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (zoals op het plaatje) onmiddelijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

...Lees meer...
Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...
15 tuintips juli

Juli is doorgaans een warme, zonnige maand. Maak er een ontspannen vakantie in eigen tuin of op je balkon van. Vergeet niet je planten water te geven, steek de barbecue aan en af en toe je handen uit de mouwen voor een klusje in je tuin, op je balkon of (dak)terras.

Lees meer...