Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Tuincadeaus voor Vaderdag

Tuincadeaus voor Vaderdag

Op zondag 18 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem eens blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet.

Leuke Vaderdag cadeaus

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een handig hulpje altijd welkom. Denk aan een elektrische snoeizaag, een bladblazer, een sproeier of bewateringssysteem, een stevige ladder of waterdichte tuinlaarzen. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Welke man houdt er nu niet van fikkie steken? Zorg dat er stapels houtblokken voor in de open haard of in de vuurkorf onder een afdak staan. Geef hem een paar tuinfakkels of een vuurkorf. Of handige benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue, bjvoorbeeld een pizzabakplaat of een extra (inklapbaar) tuintafeltje voor al die schalen met vlees.

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar de tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan bij de handige opbergsystemen voor aan de wand of de overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes.

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die tegenwoordig te koop zijn. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, of een zacht zitkussen. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren.

Fijne Vaderdag!

Verder lezen

Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...