Over ons tuincentrum

Bezoekers van Tuincentrum Ockenburgh komen niet alleen voor het kopen van producten om huis en tuin mooier te maken, ze komen ook voor een gezellig dagje uit. Niet alleen heeft ons tuincentrum veel te bieden, onze hele omgeving is de ideale bestemming voor een leuke dag. Den Haag is een levendige stad met een rijke geschiedenis. Wij zijn heel trots dat ons familiebedrijf daar onderdeel van is!

 

Onze kernwaarden

Eerlijk: Natuurlijk vakmanschap

Wat wij zeggen is wat wij doen. Onze eerlijkheid ervaar je door goede producten en groene vakkennis.

Vriendelijk: Natuurlijk gezellig

Wij werken hard aan een mooie winkel waar je graag komt. Niet alleen voor het kopen van producten maar ook voor ontspanning en beleving.

Duidelijk: Natuurlijk makkelijk

Bij ons weet je wat je kan en mag verwachten. Door de juiste inkoop is ons assortiment zeer duidelijk en herkenbaar.

Creatief: Natuurlijk bijzonder

Dankzij onze creativiteit zijn wij een begrip in onze omgeving. Met onze workshops en presentaties dragen wij steeds nieuwe ideeën aan waardoor je nieuwsgierig blijft.

 

Bouwen aan een groene toekomst

Niet alleen ons tuincentrum is volop in ontwikkeling, ook de tuinbranche zelf maakt veel veranderingen mee. Want de wereld verandert en alles digitaliseert, maar hoe groen ziet onze toekomst er straks uit?

Tuincentrum Ockenburgh is erg bewust van haar verantwoordelijke rol daarin. Wij mogen tenslotte elke dag onze passie voor groen uitoefenen en zien graag een volgende generatie met de juiste vakkennis. Als erkend leerbedrijf bieden wij dus regelmatig stageplekken aan scholieren/studenten met diverse groene (of creatieve) opleidingen.