PTMD Zuid Holland

Bent u op zoek naar de fraaie PTMD collectie in Zuid Holland? Dan bent u bij tuincentrum Ockenburgh aan het juiste adres. PTMD, oftewel Pot en Mand, is een allround lifestylelabel, voor een totaalconcept op het gebied van wonen.

Uitgebreid PTMD assortiment in Zuid Holland

De PTMD collectie bij tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland biedt een grote diversiteit aan producten, van kleine woonaccessoires tot houtsnijwerken, verlichting en complete eettafelsets. Is uw woonkamer toe aan een nieuwe kleur? Ook dan is PTMD uw merk! Laat u verrassen door de uitgebreide verfcollectie voor binnenshuis. Heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan de tips op onze website, of doe mee aan één van onze workshops.

Voor al uw groen- en tuinartikelen

Naast de PTMD collectie kunt u bij tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland terecht voor een uitgebreid assortiment sfeer en cadeau artikelen, tuinmeubelen, barbecues, dierbenodigdheden, tuinhout, bestrating, tuinhuizen en een rijke variatie bloemen en planten. U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken in tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland, of neem een kijkje in onze webwinkel.