Sanicat Natural 20L

Prijs 9,99
  • Aantal
Deel ons op:

Sanicat Natural 20L

Wat zijn de verzendkosten?

Sanicat
Prijs 9,99
  • Aantal
Deel ons op:
Sanicat Natural 20L
Sanicat Natural 20L
Prijs 9,99

Sanicat Natural 20L is een absorberende kattenbakvulling, die bestaat uit recyclebare houtvezels die voor een grote absorptie zorgen en de meest natuurlijke hygiëne voor uw huisdier.

Ook geschikt voor kleine zoogdieren zoals konijnen, knaagdieren en fretten.

  • EAN code
    8710673003391
  • Merk
    Sanicat

Recensies over "Sanicat Natural 20L"

Schrijf zelf een recensie over "Sanicat Natural 20L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Sanicat Natural 20L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m zaterdag 9:00 tot 17:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Sanicat Natural 20L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!