Sierbestrating Den Haag

Op zoek naar sierbestrating in of rondom Den Haag. Bij Tuincentrum Ockenburgh bent u aan het juiste adres! Sierbestrating is erg bepalend voor het aanzien van uw tuin. Gaat u bijvoorbeeld voor een klassiek of een modern uiterlijk? Bij ons vindt u zeker wat u zoekt!

Ruim aanbod sierbestrating

Ons brede assortiment sierbestrating bevat verschillende steensoorten:

  • Natuursteen
  • Beton
  • Baksteen
  • Grind
  • Split

Natuursteen, grind en split geven uw tuin een natuurlijk uiterlijk. Deze steensoorten zijn te vinden in verschillende kleuren en maten. Beton geeft uw tuin een strakke look. Dit materiaal wordt vooral gebruikt voor muren. Pas op: het gebruiken van te veel beton kan ten koste gaan van het natuurlijke aanzicht van uw tuin! Baksteen wordt vooral gebruikt voor het bouwen van muren of bijvoorbeeld een schuurtje. Denk goed na over de inrichting van uw tuin. Deze moet natuurlijk wel bij de gekozen steensoort en kleur passen!

Bestrating aanleggen

Wanneer u de sierbestrating zelf aan gaat leggen, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Kom voor alles over sierbestrating eens langs bij ons tuincentrum in Den haag en laat u goed adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Zo komt u alles te weten over sierbestrating en de aanleg er van. Naast tegels en bakstenen voor terrassen en paden, leveren wij ook verhardingsmateriaal, gronddoek, zand en diverse grit en grindsoorten. Wellicht ook handig om één van onze hoveniers in Den Haag te raadplegen?

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag

Niet alleen voor sierbestrating kunt u bij ons terecht in Den Haag. Wij bieden u ook een ruim assortiment aan dierenbenodigdheden, bloemen en tuinproducten. Bekijk onze webshop voor het gehele online assortiment, handige tuintips en de leukste workshops! Ook voor leuke aanbiedingen kunt u bij ons terecht.

Linked categories