Tuinhout Den Haag

Diverse soorten tuinhout vindt u bij tuincentrum Ockenburgh in Den Haag. Bent u op zoek naar een mooie schutting voor wat meer privacy of wilt u uw tuin verfraaien met bijvoorbeeld tegels en vlonders? Kom snel langs bij ons tuincentrum in Den haag en bekijk de mogelijkheden.

Diverse soorten tuinhout

Bij tuincentrum Ockenburgh vindt u tuinhout in alle soorten en maten voor verschillende doeleinden. Wilt u een simpele schutting bouwen of gaat u voor een prachtige overkapping? Wij adviseren u over de mogelijkheden! Door nieuwe impregneringssystemen is het vurenhout dat wij voor ons tuinhout gebruiken duurzaam. Deze techniek maakt het onderhoud ook een stuk minder werk. Door de grote keuze in houtverdelingsproducten kunnen schuttingen, overkappingen en hekjes in allerlei kleuren gebeitst worden. Ook voor het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Natuurlijk helpen wij u bij het maken van uw keuze en ook bij de plaatsing van het hout.

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag

Naast de beste kwaliteit tuinhout vindt u nog veel meer bij ons tuincentrum in Den Haag:

  • Tuinmeubelen
  • Dierenbenodigdheden
  • Barbecues

Wat denkt u bijvoorbeeld van een paar mooie nieuwe tuinmeubelen? Combineer de verschillende tuinmeubelen uit ons assortiment en creëer de tuin waar u altijd al van heeft gedroomd! We zijn zeven dagen per week geopend. Het tuincentrum is goed bereikbaar en de service is uitstekend. Neem ook eens een kijkje in onze webshop Hier bestelt u gemakkelijk diverse artikelen die u gratis kunt komen afhalen. Daarnaast vindt u op onze website nuttige tips!

Dagje uit in Den Haag

Bij tuincentrum Ockenburgh kunt u ook terecht voor het leukste dagje uit in Den Haag. Sluit aan bij één van onze workshops of boek vanaf 12 personen een eigen workshop. Er zijn ook hele leuke workshops voor kinderen. Kom gezellig bloemschikken of geef een leuk feestje!