Tuinhout Den Haag

Bent u op zoek naar wat meer privacy in uw tuin, of wilt u uw tuin verfraaien met bijvoorbeeld tegels en vlonders? Stap voor al uw tuinhout in Den Haag binnen bij tuincentrum Ockenburgh.

Van schutting tot pergola

Alle soorten en maten tuinhout in Den Haag zijn te vinden bij tuincentrum Ockenburgh. Wilt u een complete schutting maken, of wilt u een prachtige pergola in uw tuin plaatsen? Wandel dan bij ons binnen en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Voor al uw tuinhout tips en inspiratie kunt u in ons filiaal in Den Haag terecht, maar ook voor onder andere tuinmeubelen en dierbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzaam tuinhout in Den Haag

Door nieuwe impregneringssystemen is het vurenhout wat wij voor ons tuinhout gebruiken goed verduurzaamd en vergt het tuinhout weinig onderhoud. Door de grote keuze in houtverdelingsproducten kunnen schuttingen, pergola's en hekjes in allerlei kleuren gebeitst worden. Naast de houten tegels van 50x50 centimeter zijn er nu ook tegels van 1x1 meter, makkelijk te verwerken en verrassend mooi. Ook voor het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom om ons assortiment tuinhout te bekijken in tuincentrum Ockenburgh in Den Haag