Workshop bloemschikken

De leukste workshop bloemschikken volgt u bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag. En kijk ook gelijk even rond in ons prachtige tuincentrum. We hebben ook een eigen bloemist!

Workshop bloemschikken in Ockenburgh

Wij bieden vele workshops aan, waaronder:

  • Bloemschikken
  • Planten arrangement
  • Workshops voor kinderen

 Vanaf 12 personen kunt u een privéworkshop boeken. Bloemschikken is bijvoorbeeld leuk om te doen voor een verjaardag of bedrijfsuitje! U kunt altijd met ons overleggen hoe de workshop er uit komt te zien. Kom bijvoorbeeld een prachtige bloementaart maken! De prijs van een workshop bloemschikken is €25,- per persoon. Het is ook mogelijk om uw workshop te combineren met een Higt Tea of een lunch in onze lunchroom. Wij serveren hier de heerlijkste gerechten, voor in de middag en avond. Voor kinderen komt er regelmatig een zeemeermin of prinses langs! Mail of bel ons om een workshop te reserveren: mail: info@tuincentrumockenburgh.nl, tel: 070-3971173. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen!

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag bezoeken

Een bezoek brengen aan Tuincentrum Ockenburgh is een hele belevenis. Naast de leuke workshops die wij aanbieden, beschikken wij ook over een zeer breed assortiment aan tuinartikelen, dieren benodigdheden, sfeer en cadeau artikelen, barbecues en bloemen. Onze producten zijn van een zeer goede kwaliteit. U koopt bij ons bijvoorbeeld topmerk barbecues, zoals Weber. Daarnaast hebben wij ons eigen tuinmeubelmerk: OnsTuinmeubel. U kunt dus ook zeker bij ons terecht als u op zoek bent naar tuinmeubelen die zowel stijlvol als stevig zijn. Als u iemand een leuk cadeautje wilt geven, bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres. Onze bloemisten stellen een prachtig boeket voor u samen of kijk eens tussen onze sfeer en cadeau artikelen!

Bloemist in Tuincentrum Ockenburgh

In Tuincentrum Ockenburgh bevindt zich ook een top bloemist. Vertel ons al uw wensen en er wordt gegarandeerd een prachtig boeket voor u samengesteld! Wij bieden ook trouwboeketten en rouwarrangementen aan. U kunt natuurlijk ook uw vers opgedane bloemschikvaardigheden met onze bloemisten delen. Wellicht hebben zij nog meer tips voor u. Kom dus snel een keertje langs bij Tuincentrum Ockenburgh voor alles over planten en bloemen, topkwaliteit producten en een leuk dagje uit!

Bezoek de webshop