Activiteiten

Workshop (te boeken)

U kunt een eigen workshop reserveren vanaf 12 personen, bv voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, babyshower of bedrijfsuitje. Natuurlijk kunt u met ons overleggen wat voor workshop dit zou kunnen zijn; een bloementaart, een plantenarrangement, een bloemstuk enz. Afhankelijk van de workshop is de prijs vanaf €25,- per persoon.

...Lees meer...
Kinderfeestje (te boeken)

Wanneer: Op doordeweekse dagen na school (of anders, in overleg op bijv. margedagen)

...Lees meer...
Schaduwweekend

Zaterdag 18 en zondag 19 augustus is het Schaduwweekend! We zullen dit weekend extra aandacht geven aan planten die goed kunnen vertoeven in de schaduw.

Heeft u niet zo’n zonnige tuin en wilt u het juiste advies hoe u het aan kunt pakken? Kom dan bij ons langs en vraag advies aan tuinmannen Ad en Martin!

Lees meer...
Data:
Kinderworkshop Bloementaart
Wanneer: Woensdag 22 augustus Hoe laat: 14:00-15:00 Voor wie: Kinderen van 4-12 jaar Kosten: € 9,95 per kind en met Vakantie pas maar 7,-

Graag inschrijven en vooraf betalen bij onze kassa. Vol=vol. Houd er a.u.b. rekening mee dat de kinderen kleren aantrekken die vies mogen worden.

Lees meer...
Datum:
Zeewindbestendige plantenweekend

Het zou een mooi woord voor Scrabble zijn met 3x de woordwaarde! Zeewindbestendige planten zijn hier aan de kust wel nodig. Woont u ook dicht bij de zee en wilt u wel eens weten wat er in uw tuin echt goed bloeit of groeit? Dan is het misschien leuk om naar dit speciale weekend te komen!

Lees meer...
Data:
De najaarstuin!

In het najaar is het verstandig om uw tuin alvast voor te gaan bereiden op de winter. Nog een laatste keer voeding voor tuin of gazon, een laatste snoei of het verplaatsen van die veel te groot geworden planten.

Klusjes waar u misschien wel wat tips over wilt! Onze tuinmannen zullen ook dit weekend weer voor u klaar staan met de juiste producten en kennis om uw tuin klaar te maken voor het najaar!

Lees meer...
Data:
Waterbesparend weekend

Hoe geeft u uw planten juist water in de tuin? Hoe vangt u het water het beste op zodat we goed aan het milieu werken? Hoe werkt een mooi druppelsysteem?

Onze tuinmannen Ad en Ronald leggen alles uit en geven u handige tips om zoveel mogelijk water te besparen tijdens het onderhouden van uw tuin.

Lees meer...
Data: