Activiteiten

Ons tuincentrum heeft alles in huis voor allerlei leuke activiteiten zoals workshops. Hieronder vind je een overzicht met onze toekomstige activiteiten. Past deze niet in je agenda of wil je graag zelf een eigen workshop of kinderfeestje organiseren? Dat is mogelijk!

Eigen workshop of feest organiseren?

Vanaf 12 personen is het mogelijk om een eigen workshop te organiseren. Denk aan gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag, babyshower of bedrijfsuitje. Wij staan tot je beschikking en bieden je een mooie en inspirerende locatie, een workshop vol creativiteit en wellicht nog een gezellige bijeenkomst in onze lunchroom.

In overleg kiezen we samen voor de perfecte inhoud van de workshop, zoals een bloementaart, een plantenarrangement of bloemstuk. En spreken we je wensen en verzoeken door. Afhankelijk van de inhoud is de basisprijs vanaf €25,- per persoon. Het is zelfs mogelijk om de workshop te combineren met een high tea of lunch.

Creatieve kinderfeestjes

Ook groepjes kinderen zijn bij ons van harte welkom om feest te vieren. Onze Monica is een kei in het begeleiden van kinderworkshops en -feestjes. Tijdens een kinderfeestje gaan we zingen, cadeautjes uitpakken, eten we wat lekkers, gaan we een mooie bloementaart maken (ieder kind krijgt deze taart mee naar huis) en eindigen we met patat en snacks. Wij hebben voldoende ruimte voor 8 tot 15 kindjes in de leeftijd 5-11 jaar. Het starttarief voor een groep van 8 kinderen is € 125,- en ieder extra kind kost € 12,50 p.p.

Heb je vragen of wil je een verzoek indienen? Stuur deze naar [email protected] t.a.v. Monica. Of bel direct naar 070-3971173.

 

Inloopworkshop kinderen

Inschrijven is niet nodig, begeleiders mogen erbij blijven Wanneer? Woensdag 27 februari 2019 Hoe laat? Je kunt bij deze inloopworkshop terecht tussen 13:30-15:30 uur Kosten? 2,50 euro per kind Als de tafel vol is, kun je wachten tot er een plekje is.

Lees meer...
Datum:
Workshop Pasen

Wanneer? Vrijdag 12 april 2019 Tijd? Van 18:30 - 20:30 uur Prijs? €29,95 per persoon (incl. kopje koffie) Inschrijven bij de kassa, vooraf betalen. Graag zelf een mesje en snoeischaar meenemen. Bij te weinig aanmeldingen kunnen wij de workshop annuleren. De materialen die worden gebruikt tijdens de workshop kunnen afwijken van deze foto.

Lees meer...
Datum:
Dierenfotograaf

Zet je huisdier op de foto! De dierenfotograaf komt woensdag 15 mei van 12:00 tot 17:30 uur.

Lees meer...
Datum: