Activiteiten

Activiteiten

Ons tuincentrum heeft alles in huis voor allerlei leuke activiteiten zoals workshops. Hieronder vind je een overzicht met onze toekomstige activiteiten. Past deze niet in je agenda of wil je graag zelf een eigen workshop of kinderfeestje organiseren? Dat is mogelijk!

Eigen workshop of feest organiseren?

Vanaf 12 personen is het mogelijk om een eigen workshop te organiseren. Denk aan gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag, babyshower of bedrijfsuitje. Wij staan tot je beschikking en bieden je een mooie en inspirerende locatie, een workshop vol creativiteit en wellicht nog een gezellige bijeenkomst in onze lunchroom.

In overleg kiezen we samen voor de perfecte inhoud van de workshop, zoals een bloementaart, een plantenarrangement of bloemstuk. En spreken we je wensen en verzoeken door. Afhankelijk van de inhoud is de basisprijs vanaf €25,- per persoon. Het is zelfs mogelijk om de workshop te combineren met een high tea of lunch.

Creatieve kinderfeestjes

Ook groepjes kinderen zijn bij ons van harte welkom om feest te vieren. Onze Monica is een kei in het begeleiden van kinderworkshops en -feestjes. Tijdens een kinderfeestje gaan we zingen, cadeautjes uitpakken, eten we wat lekkers, gaan we een mooie bloementaart maken (ieder kind krijgt deze taart mee naar huis) en eindigen we met patat en snacks. Wij hebben voldoende ruimte voor 8 tot 15 kindjes in de leeftijd 5-11 jaar. Het starttarief voor een groep van 8 kinderen is € 125,- en ieder extra kind kost € 12,50 p.p.

Heb je vragen of wil je een verzoek indienen? Stuur deze naar [email protected] t.a.v. Monica. Of bel direct naar 070-3971173.

Aangepaste openingstijden voorjaar

Het voorjaar is begonnen, de perfecte tijd om je tuin zomerklaar te maken! Wil jij ook lekker in het weekend aan de slag? Ons tuincentrum is in de maanden april, mei en juni langer geopend op: Zaterdag 9.00 - 18.00 uur Zondag 10.00 - 17.00 uur Zo heb je net een beetje meer tijd om je tuinspulletjes en planten in te slaan!

Lees meer...
Dierenfotograaf

Kom woensdagmiddag gezellig langs en laat een professionele foto van je geliefde huisdier maken! Het leukste is dat alle dieren welkom zijn en kids mogen ook op de foto erbij! Je krijgt direct één leuke foto gratis mee. Naar eigen wens kun je bij de fotograaf meer fotoproducten bestellen...

Lees meer...
Datum: