Lunchroom

Met veel enthousiasme is er de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe menukaart, waar we best wel trots op zijn! Vanaf 15 september gaat onze nieuwe menukaart in en kunt u weer genieten van een uitgebreide lunch zoals u dat van ons gewend was!

Het coronavirus heeft de wereld aardig op z'n kop gezet. Gelukkig dalen de besmettingen drastisch en worden er steeds meer versoepelingen doorgevoerd. De horeca mag eindelijk haar gasten ontvangen, zo ook onze lunchroom!

Hoe werkt het?

Wil je onze lunchroom bezoeken dan hoef je niet meer van te voren te reserveren. Wel zijn we verplicht jouw persoonlijke gegevens zoals naam en telefoonnummer te noteren. Bij de ingang kun je tafelnummers vinden waarvan je er eentje mee naar de tafel kunt nemen. Zijn de tafelnummers op? Dan is de lunchroom vol. U kunt even wachten of nog een klein rondje maken, totdat er weer een nummertje beschikbaar is. We hebben minder tafeltjes in ons restaurant staan en een wandelroute uitgestippeld zodat er voldoende afstand is.  Mocht je overigens gebruik willen maken van onze toiletten, dat is gewoon mogelijk, die zijn toegankelijk.

Openingstijden: 

  • Maandag t/m woensdag: 9:00 - 17:30
  • Donderdag & vrijdag: 09:00 - 19:30
    • Keuken: 09:00 - 19:00
  • Zondag: 10:00 - 16:30