Lunchroom

Onze lunchroom is een gemoedelijke plek met een warm huiskamer gevoel. Er is een open haard met comfortabele fauteuils, een uitgebreide leestafel en een speciale speelhoek voor de kinderen. Kortom een heerlijke plek om even te genieten van een kopje koffie met lekkers of een vers gemaakte maaltijd!

Het coronavirus heeft de wereld aardig op z'n kop gezet. Ook in onze winkel zijn de nodige aanpassingen doorgevoerd om bezoekers en personeel zoveel mogelijk te beschermen (lees hier al onze maatregelen). Één van de drastische veranderingen die we hebben meegemaakt, was het sluiten van onze lunchroom. Gelukkig mag de Nederlandse horeca vanaf juni weer open en natuurlijk doen wij onze keuken ook weer open!

Wij zijn weer open!

Kom je ons tuincentrum bezoeken dan kun je vanaf dinsdag 2 juni ook weer terecht in onze lunchroom. We hebben de lunchroom opnieuw ingericht om te voldoen aan alle landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het gaat weliswaar iets anders dan normaal, maar ons team staat graag voor je klaar!

Hoe werkt het?

Update per 1 juli

Vanaf 1 juli 2020 zijn de landelijke regels weer versoepeld. Wil je onze lunchroom bezoeken dan hoef je niet meer van te voren te reserveren. Wel dien je je eerst bij ons lunchroom personeel te melden. We hebben minder tafeltjes in ons restaurant staan zodat er onderling nog voldoende afstand bewaard wordt. Maar vol = helaas dus ook echt vol. Momenteel hebben we ruimte voor maximaal 44 gasten. Toiletten zijn overigens gewoon toegankelijk.

Aangepast menu

Voor de komende maanden hebben wij gekozen voor een minder uitgebreide menukaart. Al nieuwsgierig wat daar op staat? Bekijk 'm dan alvast online >