Lunchroom

LAATSTE UPDATE:
Vanaf heden is onze lunchroom weer geopend 
volgens de voorwaarden en richtlijnen van het RIVM! 

Het coronavirus heeft de wereld aardig op z'n kop gezet. Gelukkig dalen de besmettingen drastisch en worden er steeds meer versoepelingen doorgevoerd. De horeca mag eindelijk haar gasten ontvangen, zo ook onze lunchroom!

Wij hebben ook besloten om alleen koffie/thee/frisdrank met gebak te serveren. Natuurlijk is het streven om in de toekomst weer een volledige kaart te gaan serveren. Uiteraard staan onze tafels op de juiste afstand van elkaar, kun je je handen desinfecteren en vragen wij je om jouw gegevens achter te laten.

Hoe werkt het?

Wil je onze lunchroom bezoeken dan hoef je niet meer van te voren te reserveren. Wel zijn we verplicht jouw persoonlijke gegevens zoals naam en telefoonnummer te noteren. Bij de ingang kun je tafelnummers vinden waarvan je er eentje mee naar de tafel kunt nemen. Zijn de tafelnummers op? Dan is de lunchroom vol. U kunt even wachten of nog een klein rondje maken, totdat er weer een nummertje beschikbaar is. We hebben minder tafeltjes in ons restaurant staan en een wandelroute uitgestippeld zodat er voldoende afstand is.  Mocht je overigens gebruik willen maken van onze toiletten, dat is gewoon mogelijk, die zijn toegankelijk.

Openingstijden: 

  • Maandag t/m zaterdag: 9:00 - 17:30
  • Zondag: 9:00 - 17:00