Lunchroom

LAATSTE UPDATE:
Vanaf donderdag 15 oktober is onze lunchroom helaas gesloten. Wij kijken naar evt. andere oplossingen, hierover later meer informatie.

Het coronavirus heeft de wereld aardig op z'n kop gezet. Ook in onze winkel zijn de nodige aanpassingen doorgevoerd om bezoekers en personeel zoveel mogelijk te beschermen (lees hier al onze maatregelen). Één van de drastische veranderingen die we hebben moeten maken is het aantal plaatsen in onze lunchroom. Deze is uiteraard teruggebracht naar 30 personen.

Wij hebben ook besloten om alleen koffie/thee/frisdrank met gebak te serveren. De gehele lunch en het diner verdwijnen vanaf 30-09-2020 van de kaart. Natuurlijk is het streven dit in de toekomst weer te gaan serveren. Uiteraard staan onze tafels op de juiste afstand van elkaar, kun je je handen desinfecteren en vragen wij je om jouw gegevens achter te laten.

Hoe werkt het?

Wil je onze lunchroom bezoeken dan hoef je niet meer van te voren te reserveren. Wel zijn we verplicht jouw persoonlijke gegevens zoals naam en telefoonnummer te noteren. Bij de ingang kun je tafelnummers vinden waarvan je er eentje mee naar de tafel kunt nemen. Zijn de tafelnummers op? Dan is de lunchroom vol. We hebben minder tafeltjes in ons restaurant staan en een wandelroute uitgestippeld zodat er voldoende afstand is. Maar opgelet: vol = helaas dus ook echt vol! Mocht je overigens gebruik willen maken van onze toiletten, dat is gewoon mogelijk, die zijn toegankelijk.