Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dier

Bij Tuincentrum Ockenburgh hebben we ook alles voor jouw huisdier! Heerlijke manden voor de hond, een hok voor het konijn, gezonde voeding, kammen voor de kat, vlooiendruppels om jeuk te voorkomen en speeltjes om de dag mee door te komen (en de bank netjes te houden).

Ons complete assortiment heeft van alles voor jouw harige kleine vrienden, dus kom gerust eens een kijkje nemen.

 

Honden in huis

Honden zijn erg populair in de Nederlandse huishoudens. Je hebt er wel aardig wat werk aan, want een hond moet toch zeker 4 keer per dag de deur uit om even wat beweging te krijgen en zijn behoefte te doen. Hier moet je dus echt de tijd voor maken. Hier krijg je echter wel veel voor terug. Een trouwe vriend die je kunt trainen en trucjes kunt leren.

Te verwennen met een mooie riem, leuke speeltjes en gezonde voeding!

 

Een kat als huisdier

Een kat is naast de hond, één van de meest voorkomende huisdieren. Hier heb je minder omkijken aan, in verhouding tot honden. Ze zijn eigenwijs en doen hun eigen ding. Lekker buiten en binnen slapen, spelen met bewegende bladeren en lekker eten zijn de juiste ingrediënten voor een tevreden kat. Kam je ze ook nog regelmatig, dan scoor je helemaal bonuspunten!

Voor een comfortabele mand, gezond voer en leuk speelgoed bij je bij ons aan het juiste adres.

 

Een konijn in de tuin

Geen huisdier in huis? Dan kom je al snel uit bij een konijn. Geef ze een hok en voldoende ruimte om in de rondte te hopsen en dan kom je al een heel eind.

Vers stro, een drinkfles en voeding is bij ons verkrijgbaar, net als de hokken en rennen!

Genieten van vissen als huisdier

Vissen lijken misschien saai, maar ze hebben een rustgevende uitwerking op mensen. Ze bewegen gracieus en zijn leuk om naar te kijken. Een ingericht aquarium plus wat voer en je kunt van start!

Laat je goed adviseren over welke vissen je bij elkaar neerzet, zodat het wel vriendjes blijven. Je bent van harte welkom om te komen kijken naar ons assortiment!

 

Een kijkje op onze dierenafdeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij helpen je graag!

Voor je huisdier winkelen? Bezoek dan ons tuincentrum in Den Haag en bekijk onze uitgebreide collectie aan dierbenodigdheden. Wij verkopen alles voor je hond, kat, knaagdier, konijn, vogel en vis. Een comfortabele hok of mand, gezonde voeding en leuke speeltjes: je bent bij ons aan het juiste adres!

Heb je een kieskeurige eter thuis, vraag dan één van onze medewerkers om advies. Van sommige merken hebben wij zelfs proefverpakkingen klaarliggen. Wist je trouwens dat je hond aangelijnd bij ons naar binnen mag? Net zo gezellig!