Verras iemand met een BloemBloem orchidee!

Verras iemand met een BloemBloem orchidee!

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of is om te laten zien dat u om iemand geeft; er is altijd wel een reden om een mooi cadeau te geven. Ons tuincentrum heeft nu prachtige orchideeën in miniatuurformaat met een leuke cadeauverpakking.

Om te beginnen wil ik u wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Sanne Zwaartman. Sinds september loop ik vol enthousiasme stage bij dit tuincentrum. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het volgende product in de aandacht te stellen. Met dit artikel wil ik u graag uitleggen wat het product precies inhoud.

BloemBloem is een orchidee in miniatuurformaat met slim Aquo watergeefsysteem van Opti-flor voor maandenlange bloemenpracht op de vierkante cm. Deze speciale orchidee heeft verschillende voordelen.

Ten eerste heeft deze orchidee een nieuw slim watergeefsysteem. Bij het Aquo watersysteem hoeft u alleen tijdig de waterhoeveelheid aan te vullen. De plant ‘drinkt’ exact de juiste hoeveelheid water voor de optimale groei en bloei. Dit doet de orchidee door middel van een rietje.

Daarnaast heeft deze orchidee een verfrissende en gezellige cadeauverpakking. Hier staan teksten op zoals ‘pluk de dag’, ‘beterschap’ en ‘lief’. Ook is elke verpakking van BloemBloem voorzien van een wenskaartje waardoor je zelf een persoonlijke boodschap of wens kan toevoegen aan het product.

BloemBloem is uniek met smaak en de schattigste in zijn soort. Voor elke gelegenheid het perfecte cadeau. Kom snel een kijkje nemen bij ons tuincentrum!

Verder lezen

Snoeien in maart

In maart begint het nieuwe tuinseizoen. Pak de snoeischaar en knip de winter weg. Heel veel planten, struiken en bomen kunnen nu gesnoeid worden, ook als ze al uitlopen. Wees resoluut, want snoeien doet bloeien! Geef meteen speciale mest, dan geniet je straks van heel veel kleur en geur.

Lees meer...
Lentekriebels? Voorzaaien maar!

Het is bijna lente. Het tuinseizoen begint. Je kunt binnen alvast de nodige voorpret beleven en je verheugen op een extra fleurig (moes)tuinseizoen door groenten, kruiden en eenjarige bloemen in de vensterbank voor te zaaien.

Lees meer...
Viburnums in geuren en kleuren

Was de tuin afgelopen winter maar saai, kaal en kleurloos? Zorg er nu dan al voor dat er de volgende winter wat te genieten valt in de tuin. Maart is een prima tijd voor het planten van hagen en struiken, van rozen tot frambozen. Kijk vooral eens bij het assortiment Viburnums in ons tuincentrum in . De Viburnum (sneeuwbal) is een geweldige, wintergroene struik die je tuin in de winter van kleur én geur voorziet.

Lees meer...
Biodiversiteit in de tuin

In januari trok de Klimaatmars in Antwerpen meer deelnemers dan ooit tevoren. Op zaterdag 10 maart wordt de Klimaatmars in Amsterdam gehouden. Waarschijnlijk komen ook daar veel mensen met hart voor milieu en natuur op af. Het is dan ook een belangrijke kwestie, want wereldwijd gaat het slecht met veel flora en fauna. Of je nu meewandelt of niet, iedereen kan een steentje bijdragen door te zorgen voor meer biodiversiteit in de tuin.

Lees meer...