Verras iemand met een BloemBloem orchidee!

Verras iemand met een BloemBloem orchidee!

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of is om te laten zien dat u om iemand geeft; er is altijd wel een reden om een mooi cadeau te geven. Ons tuincentrum heeft nu prachtige orchideeën in miniatuurformaat met een leuke cadeauverpakking.

Om te beginnen wil ik u wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Sanne Zwaartman. Sinds september loop ik vol enthousiasme stage bij dit tuincentrum. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het volgende product in de aandacht te stellen. Met dit artikel wil ik u graag uitleggen wat het product precies inhoud.

BloemBloem is een orchidee in miniatuurformaat met slim Aquo watergeefsysteem van Opti-flor voor maandenlange bloemenpracht op de vierkante cm. Deze speciale orchidee heeft verschillende voordelen.

Ten eerste heeft deze orchidee een nieuw slim watergeefsysteem. Bij het Aquo watersysteem hoeft u alleen tijdig de waterhoeveelheid aan te vullen. De plant ‘drinkt’ exact de juiste hoeveelheid water voor de optimale groei en bloei. Dit doet de orchidee door middel van een rietje.

Daarnaast heeft deze orchidee een verfrissende en gezellige cadeauverpakking. Hier staan teksten op zoals ‘pluk de dag’, ‘beterschap’ en ‘lief’. Ook is elke verpakking van BloemBloem voorzien van een wenskaartje waardoor je zelf een persoonlijke boodschap of wens kan toevoegen aan het product.

BloemBloem is uniek met smaak en de schattigste in zijn soort. Voor elke gelegenheid het perfecte cadeau. Kom snel een kijkje nemen bij ons tuincentrum!