Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Riviera Maison Wateringen

Bent u op zoek naar producten van Riviera Maison in de omgeving van Den Haag? Dan zit u bij Tuincentrum Ockenburgh helemaal goed! Met de sfeervolle artikelen van Riviera Maison maakt u uw huis gelijk een stuk gezelliger. Ook voor de leukste cadeauartikelen kunt u bij ons terecht.

Riviera Maison kopen in Den Haag

De collectie van Riviera Maison is zeer gevarieerd. Van prachtige tuinmeubelen en sierlijke vazen en potten tot zelfs barbecues! De stijl van Riveira Maison laat zich kenmerken als tijdloos, comfortabel en een beetje chic. Op zoek naar een leuke finishing touch voor uw tuin of woonkamer? Laat u inspireren door onze ruime collectie van Riviera Maison. Een keer iets origineels cadeau doen? Riviera Maison heeft ook hele leuke cadeauartikelen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een paar mooie glazen, prachtig servies of een leuke lamp? Onze medewerkers voorzien u graag van advies over de verschillende Riviera Maison artikelen die wij verkopen in Den Haag!

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag

Bij tuincentrum Ockenburgh in Den Haag vindt u naast een breed aanbod aan Riviera Maison artikelen:

  • Diverse soorten tuinproducten
  • Dierenbenodigdheden
  • Bloemen
  • Weber barbecues

Naast tuinmeubelen van Riviera Maison hebben we ook een eigen merk tuinmeubelen: OnsTuinmeubel. Voor eigenaar Andre Kester is een eigen tuinmeubelmerk een logische stap om de klant een goede kwaliteit en service te bieden. We zijn zeven dagen per week open en onze service is uitstekend. Neem ook vooral eens een kijkje in onze webshop! Bestel de Riveira Maison artikelen of andere tuinartikelen naar keuze meteen in onze webshop of kom gezellig langs in Den Haag!

Dagje uit bij tuincentrum Ockenburgh

Bij tuincentrum Ockenburgh beleeft u het leukste dagje uit in Den haag! Volg bijvoorbeeld één van onze workshops. We bieden workshops aan voor jong en oud en vanaf 12 personen kunt u een privéworkshop reserveren. Denk hierbij aan bloemschikken, een vrijgezellenfeestje, een kinderpartijtje een bedrijfsuitje… alles kan! Kom dus snel een keer langs!

Bezoek de webshop