Dierenwinkel Den Haag

Op zoek naar een dierenwinkel in de buurt van Den Haag? Tuincentrum Ockenburgh heeft een breed assortiment dierbenodigdheden! Alles voor uw hond, kat, vis, knaagdier of vogel vindt u bij ons.

De leukste dierenwinkel nabij Den Haag

Een bezoekje brengen aan tuincentrum Ockenburgh is altijd leuk! Bezoek onze dierenwinkel voor een breed assortiment dierenbenodigdheden of kies een lief konijntje uit! Bent u al tijden op zoek naar de juiste voeding voor uw hond of kat? Bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt! Bekijk ook eens de verschillende drink- en voerbakjes die wij aanbieden. Ook voor uw knaagdier kunt u zeker terecht bij onze dierenwinkel nabij Den Haag. Zo koopt u bij ons topkwaliteit stro. Verder koopt u bij ons:Bekijk de lieve konijntjes in onze dierenwinkel nabij Den Haag!

  • De leukste dierenspeeltjes
  • De zachtste kussens voor uw dier
  • Lekkere dierensnacks

Uw huisdier verdient het om af en toe verwend te worden! Beloon goed gedrag met een leuk nieuw dierenspeeltje of een heerlijke snack. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Laat u adviseren over de verschillende dierbenodigdheden en loop de deur uit met de leukste artikelen voor uw huisdier!

Dagje uit bij onze dierenwinkel in de buurt van Den Haag

U vindt bij ons de beste dierenwinkel in de omgeving van Den Haag, maar daarnaast is er ook een hoop te doen in Tuincentrum Ockenburgh. Wij maken iets bijzonders van uw bezoek! Volg bijvoorbeeld één van onze leuke workshops. Privé workshops zijn te reserveren vanaf 12 personen. Kom gezellig bloemschikken met de hele familie! Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Het leukste kinderfeestje boekt u bij tuincentrum Ockenburgh!

Het brede assortiment van tuincentrum Ockenburgh

Bij tuincentrum Ockenburgh vindt u niet alleen een breed assortiment dierbenodigdheden, maar ook alles voor uw tuin! Bent u uw huidige tuinmeubelen stiekem al een tijdje zat? Loop dan eens langs onze afdeling tuinmeubelen en koop eindelijk een paar mooie nieuwe tuinmeubelen! Het huis en de tuin een beetje opfleuren? Wij verkopen ook heel veel verschillende tuin- en kamerplanten. Laat u betoveren door de verschillende soorten planten op onze plantenafdeling! Daarnaast vindt u bij ons: elke dag verse bloemen, topkwaliteit barbecues en alles voor de moestuin en het gazon. Kom dus snel eens onze vele verschillende afdelingen bezoeken en slaag gegarandeerd!