Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Tuinplanten bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag

Ben je op zoek naar de perfecte tuinplanten om je buitenruimte in Den Haag tot leven te brengen? Zoek niet verder! Bij Tuincentrum Ockenburgh hebben we een schat aan prachtige tuinplanten die jouw tuin omtoveren tot een oase van groen.

Routebeschrijving

Tuincentrum Ockenburgh is 5-25 minuten afstand rijden naar de volgende plaatsen:

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment tuinplanten

Bij Tuincentrum Ockenburgh begrijpen we de unieke behoeften van jouw tuin in Den Haag. Ons uitgebreide assortiment omvat kleurrijke bloemen die de lente tot leven brengen, sierlijke struiken die structuur toevoegen en trendy succulenten die weinig onderhoud vereisen. Welke stijl je ook verkiest, wij hebben de perfecte tuinplanten voor jou.

Advies van onze tuinexperts

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tuinplanten overweldigend kan zijn. Onze deskundige tuinexperts staan klaar om je te helpen. Of je nu advies nodig hebt over welke planten het beste gedijen in jouw omgeving of welke planten in de schaduw groeien, we hebben het antwoord voor je.

Lokaal gekweekte pracht

Bij Tuincentrum Ockenburgh streven we naar duurzaamheid. Onze tuinplanten zijn lokaal gekweekt met zorg voor het milieu en de lokale omstandigheden. Hierdoor zijn ze perfect aangepast aan het klimaat in Den Haag en zullen ze gedijen in jouw tuin.

Bezoek ons en creëer jouw groene oase

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek ons en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, bij Tuincentrum Ockenburgh hebben we de perfecte tuinplanten voor jouw groene droom.

Routebeschrijving