Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Bloemen kopen in Den Haag

Bij Tuincentrum Ockenburgh, gevestigd in het hart van Den Haag, laten we de schoonheid van bloemen tot leven komen. Van kleurrijke boeketten tot teder vormgegeven rouwbloemen en charmante accessoires, we omarmen de kracht van bloemen om emoties te uiten en ruimtes te transformeren.

Routebeschrijving

Tuincentrum Ockenburgh is 5-25 minuten afstand rijden naar de volgende plaatsen:

Boeketten

Of je nu een glimlach op iemands gezicht wilt toveren of een speciale dag wilt vieren, onze boeketten zijn een kunstwerk op zich. Onze ervaren bloemisten combineren bloemen met vakmanschap en passie om boeketten te creëren die jouw gevoelens prachtig overbrengen.

Rouwbloemen

In tijden van verlies bieden onze rouwbloemen troost en steun. Met zorg en respect ontwerpen we arrangementen die recht doen aan de herinnering van dierbaren. Een eerbetoon met bloemen die spreken zonder woorden.

Bloemenaccessoires

Breng de natuur naar binnen met onze selectie van bloemenaccessoires. Van elegante vazen tot stijlvolle bloempotten, creëer een sfeer van tijdloze schoonheid in je huis. Geef elke ruimte een vleugje bloemenpracht.

Lokale expertise - Den Haag's bloemenbestemming

Met een diepe verbondenheid met Den Haag begrijpen we de voorkeuren van onze stad. Onze bloemen weerspiegelen de diversiteit en elegantie van deze prachtige stad. Kwaliteit, versheid en stijl staan centraal in alles wat we doen.

Eenvoudig bestellen

Bestel gemakkelijk en snel online via onze website. Of bezoek ons tuincentrum om de geuren en kleuren van onze bloemen persoonlijk te ervaren. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek ons

Kom naar ons tuincentrum in Den Haag en duik onder in een wereld van bloemenpracht. Ons adres is Loosduinse Hoofdstraat 875 te Den Haag. Ontdek de veelzijdigheid van bloemen en laat je inspireren.

Routebeschrijving