Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Nu te koop: Pure Nature trees kerstbomen

Kerstmis, de tijd van het jaar waarin warmte, gezelligheid en tradities samenkomen. En wat is er nu meer traditioneel dan het versieren van een prachtige kerstboom? Maar wat als we die traditie konden verrijken met een groenere, duurzamere keuze? Dit jaar kun je bij Tuincentrum Ockenburgh niet alleen terecht voor een prachtige Nordmann kerstboom, maar ook voor een groenere en duurzamere keuze - de kerstbomen van Pure Nature Trees. Maak kennis met Pure Nature Trees - de kerstbomen die niet alleen mooi zijn, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam worden gekweekt. Ontdek het bij Ockenburgh en maak dit jaar een groene keuze.

Bekijk kerstbomen

Pure Nature Trees kerstbomen

Een positieve bijdrage aan het mileu, daar draait het om bij Pure Nature Trees. Een prachtig merk dat beseft dat we onze prachtige en kwetsbare natuur in bruikleen hebben. De kerstbomen van Pure Nature Trees worden met vakmanschap gekweekt zonder chemische middelen. Beter voor het milieu, beter voor jou! Ontdek waarom ook jij dit jaar voor een duurzame kerstboom moet kiezen. 

Pure Nature Trees kerstbomen - Ockenburgh

  1. Biodiversiteit: "Pure Nature Trees staan op kleine velden in een bosrijke omgeving. Met veel bloemenvelden in de buurt, voor een hoge biodiversiteit. Boven de grond maar dit geldt ook voor het bodemleven."
  2. Duurzaamheid: "Pure Nature Trees dragen positief bij aan het opnemen van CO2 en het binden van fijnstof. Jaarlijks wordt er 14-20 ton CO2 per hectare vastgelegd. Voor elke geoogste boom, worden er een nieuwe geplant."

  3. Organische mest: "Pure Nature Trees krijgen een minimale hoeveelheid organische mest, waardoor de boom rustig groeit en zijn mooie vorm krijgt. Ook zijn ze daardoor minder aantrekkelijk voor plaaginsecten."

Pure Nature Trees omarmt duurzaamheid als kernwaarde. De bomen worden gekweekt zonder het gebruik van schadelijke pesticiden en kunstmest. Dit betekent dat je niet alleen een prachtige kerstboom in huis haalt, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de milieu-impact die vaak gepaard gaat met traditionele kerstboomteelt.

Puur natuur, puur genieten

Pure Nature Trees Nordmann kerstbomen zijn meer dan alleen een groene keuze; ze belichamen de essentie van natuurlijke schoonheid. Met hun weelderige groene naalden en volle, evenwichtige vorm brengen Pure Nature Trees de natuurlijke pracht van het bos naar jouw huiskamer. Elk detail is doordacht en met zorg gekweekt, waardoor je kunt genieten van een stukje puur natuur tijdens de feestdagen. Door te kiezen voor Pure Nature Trees draag je bij aan een milieuvriendelijkere kerst. Het vermijden van schadelijke chemicaliën bij de teelt draagt niet alleen bij aan de gezondheid van de bomen, maar ook aan de gezondheid van de omgeving waarin ze groeien. Bovendien leggen ze meer de nadruk op lokale teelt, waardoor er flink minder milieu-impactvol transport nodig is. Win-win!

Koop jouw duurzame kerstboom in Den Haag

Voor iedereen die een stapje in de goede richting wil zetten, is dit het perfecte moment om te beginnen! Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag verkopen we de mooiste, duurzame kerstbomen van Pure Nature Trees. Vier dit jaar jouw kerst met een groen hart. Samen kunnen we een groenere toekomst bouwen, kerst na kerst. Geef het door! Scoor je duurzame kerstboom bij Ockenburgh. Ook voor natuurlijke kerstversiering, energiezuinige kerstverlichting en duurzame LED-kaarsen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig kerstshoppen!

Bekijk openingstijden

Tags:

Verder lezen

Doen! Kerstboom en kerstgroen recyclen

De feestdagen zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...
Groene decoratie voor de kersttafel

Hier zijn enkele inspirerende ideeën voor groene decoratie die jouw kersttafel omtoveren tot een visueel feest.

Lees meer...
Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees meer...