Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kerstversiering

Laten we eerlijk zijn, kerstbomen zijn van nature hartstikke mooi maar wel een beetje saai... Een 'echte' kerstboom is van top tot teen versierd, met mooie kerstlampjes, schitterende kerstballen en een prachtige piek in de top. En het leukste is dat je zo'n boom helemaal naar eigen smaak kunt inrichten!

Voor het gemak vind je hier een kleine selectie aan kerstversiering die je online kunt bestellen. Maar de echte kerstshow vind je natuurlijk in ons tuincentrum in Den Haag! Bezoek onze winkel voor ons gehele kerstassortiment en een gezellige kerstsfeer.

Kerstboom versieren, hoe begin je?

Kerst is het seizoen van warmte, gezelligheid en natuurlijk prachtig versierde kerstbomen. Bij Tuincentrum Ockenburgh begrijpen we dat een kerstboom het stralende middelpunt van je feestdagen moet zijn. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan kerstversiering die je helpt om van een gewone boom een schitterend kunstwerk te maken.

De kunst van het versieren

Een 'echte' kerstboom krijgt pas echt zijn magie door de juiste versiering. Hier zijn enkele elementen die je kunt toevoegen om jouw kerstboom tot leven te brengen:

1. Kerstlampjes:

  • Voeg een warme gloed toe aan je boom met sprankelende kerstlampjes. Kies voor klassieke warm witte lichtjes of ga voor een kleurrijke variant voor een speels effect.

2. Kerstballen:

  • Kerstballen zijn de sterren van de show. Kies ballen in verschillende kleuren, maten en afwerkingen om een gevarieerde en visueel interessante uitstraling te creëren.

3. Boomtopper:

  • De piek van de boom is het hoogtepunt. Kies een stijlvolle piek die past bij de rest van je decoratie, of ga voor een opvallend statementstuk.

4. Linten en guirlandes:

  • Gebruik linten en guirlandes om je boom een luxueuze uitstraling te geven. Laat ze sierlijk omlaag hangen of wikkel ze rond de boom voor een elegante touch.

5. Decoratieve ornamenten:

  • Voeg persoonlijke flair toe met decoratieve ornamenten die aansluiten bij jouw stijl. Denk aan houten figuren, glazen bollen of zelfs fotohangers.

Ontdek het complete assortiment

De hierboven genoemde kerstversiering is slechts een glimp van wat Tuincentrum Ockenburgh te bieden heeft. In onze winkel in Den Haag vind je een overvloed aan kerstdecoratie in verschillende stijlen en thema's, zodat je altijd iets vindt dat perfect past bij jouw kerstvisie. Kom naar onze winkel en laat je onderdompelen in de betoverende kerstsfeer. Ontdek de nieuwste trends, ontvang persoonlijk advies en ga naar huis met alles wat je nodig hebt om van jouw kerstboom een echt meesterwerk te maken.