Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen!

Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen!

Met de aankoop van unieke kerstballen kunt u dit jaar bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker. Vier KiKa helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in een fraaie tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. Wij doen gezellig mee aan deze landelijke actie. Tijdens de druk bezochte Kerstperiode verkopen we KiKa kerstballen onder het motto ‘Versier je boom met een doel’.

De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met deze partners en vele andere tuincentra brengen we deze actie voor dit mooie én goede doel onder de aandacht. Het streven is dit jaar samen 250.000 euro voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker op te halen. De kerstbal kost 4,95 euro per stuk (wij en de andere deelnemende partijen maken hierop geen winst: na aftrek van BTW en kosten komt 2,50 euro direct ten goede aan KiKa)

KiKakerstbal.nl

Meer informatie over de actie is te vinden op www.kikakerstbal.nl. Daarop staan ook de verhalen van de KiKa-helden van dit jaar: Femke, Judith, Vera en Roos. Deze patiëntjes hebben ieder een eigen verhaal, die ze met een tekening verbeelden.

Verder lezen

Fleurige bloesemtakken

Haal nu al het voorjaar in huis! In ons tuincentrum in heb je volop keuze uit mooie bloesemtakken of voorjaarstakken met (geurende) bloemen. Slechts een enkele tak in een mooie hoge vaas heeft al een groots en lentefris effect.

Lees meer...
Top 10 lentebloeiers

De lente lijkt, afhankelijk van de weergoden, soms nog heel ver weg. Maar wie goed kijkt ziet al het eerste prille groen: nieuwe scheuten aan kale takken of de voet van plantenstengels en voorjaarsbollen die hun kopjes boven de grond steken. Vervroeg de lente met deze fijne vroegbloeiers in je tuin of op je balkon!

Lees meer...
Een tuincentrum vol Valentijnsverrassingen

Donderdag 14 februari 2019 hangt de liefde in de lucht: het is Valentijnsdag! Een bos rode rozen is natuurlijk altijd een schot in de roos, maar je kunt je (geheime) geliefde op nog veel meer manieren verrassen met een mooi en origineel cadeau voor Valentijn. 

Lees meer...
Inspirerende tuinbeurzen

Het is elke dag al duidelijk langer licht, maar voorlopig is het nog geen lente. Kun je niet wachten tot je weer volop kunt gaan tuinieren of moestuinieren? Begin het nieuwe tuinseizoen goed met een bezoek aan de inspirerende tuinbeurzen Tuin & Sfeer of TuinIdee.

Lees meer...