Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen!

Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen!

Met de aankoop van unieke kerstballen kunt u dit jaar bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker. Vier KiKa helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in een fraaie tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. Wij doen gezellig mee aan deze landelijke actie. Tijdens de druk bezochte Kerstperiode verkopen we KiKa kerstballen onder het motto ‘Versier je boom met een doel’.

De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met deze partners en vele andere tuincentra brengen we deze actie voor dit mooie én goede doel onder de aandacht. Het streven is dit jaar samen 250.000 euro voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker op te halen. De kerstbal kost 4,95 euro per stuk (wij en de andere deelnemende partijen maken hierop geen winst: na aftrek van BTW en kosten komt 2,50 euro direct ten goede aan KiKa)

KiKakerstbal.nl

Meer informatie over de actie is te vinden op www.kikakerstbal.nl. Daarop staan ook de verhalen van de KiKa-helden van dit jaar: Femke, Judith, Vera en Roos. Deze patiëntjes hebben ieder een eigen verhaal, die ze met een tekening verbeelden.

Verder lezen

Eetbare bloemen

Iedereen is tegenwoordig aan het moestuinieren; in de tuin, de vierkante-meterbak, in potten of op de vensterbank. Zelfs als je denkt dat er niets eetbaars in je tuin of in de potten op je balkon groeit heb je vaak stiekem toch lekkere, verse ingrediënten bij de hand.

Lees meer...
Jaar van de egel

Volgens de Chinese astrologie is het het jaar van het varken, maar de Zoogdiervereniging heeft 2019 ook uitgeroepen tot het jaar van de egel. Het gaat namelijk niet zo goed met dit stekelige beestje!

Lees meer...
Zaaien doe je zo!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al werden we dit jaar in de eerste helft van mei door de weergoden wat teleurgesteld. Maar na IJsheiligen,...

Lees meer...
IJsheiligen: we kunnen de bloemetjes weer buiten zetten!

Eindelijk. Na IJsheiligen, van 11 tot en met 14 mei, moet het echt afgelopen zijn met de kans op nachtvorst en kunnen we met een gerust hart onze kuipplanten, potplanten en zaailingen buiten zetten. Mocht je dat niet al stiekem gedaan hebben.

Lees meer...