Bloemen Scheveningen

De mooiste bloemen nabij Scheveningen koopt u bij Tuincentrum Ockenburgh! Fleur uw huiskamer op met de mooiste bloemen van een goede kwaliteit. Of doe een prachtig boeket cadeau. Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Hierdoor kunt u langer van de bloemen genieten. Laat nu ook een speciaal boeket bij ons samenstellen!

Speciale boeketten

Alles wat onze bloemisten van u nodig hebben, zijn uw wensen en een prijsindicatie. Daarna zullen zij een prachtig boeket voor uw samen stellen. Wilt u bijvoorbeeld een kleurrijk of een wat neutraler boeket? En heeft u nog voorkeuren voor de bloemsoorten? Ook voor speciale boeketten kunt u bij ons terecht. Gaat u trouwen? Onze bloemisten doen hun uiterste best om een onvergetelijk boeket samen te stellen.

  • Bloemen
  • Boeketten
  • Trouwboeketten

Ook voor minder leuke gelegenheden, zoals een begrafenis kunt u bij ons terecht. Met veel aandacht en zorg stellen onze bloemisten een prachtig rouwboeket voor u samen.

Bloemen bestellen nabij Scheveningen

De bloemen worden tegen een kleine vergoeding bezorgd in de omgeving Scheveningen. Omdat we ook een Euroflorist zijn, zorgen wij ervoor dat boeketten door heel Nederland bezorgd kunnen worden. Bij thuiskomst kunt u de bloemen het beste direct in het water zetten en iedere dag vers water toevoegen. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Voor alle soorten bloemen en meer handige tips kunt u terecht bij ons tuincentrum nabij Scheveningen!

Tuincentrum Ockenburgh nabij Scheveningen

Niet alleen voor bloemen kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook een eigen merk tuinmeubelen: OnsTuinmeubel. Verder vindt u bij ons alles voor tuin, dier en sfeer. Uw tuin eens grondig onder handen nemen? Overleg met onze deskundige medewerkers en maak samen een plan. Op zoek naar mooie kamerplanten? Ook deze verkopen wij! Wij bieden ook verschillende leuke workshops. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan bloemschikken of een high tea. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Er komt regelmatig een prinses of zeemeermin langs! Er is dus genoeg te doen wanneer u uw bloemen op komt halen nabij Scheveningen. Kom snel een keertje langs!

Bezoek de webshop