Bloemen Scheveningen

Onze bloemenshop in Tuincentrum Ockenburgh nabij Scheveningen wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Zo bent u altijd verzekerd van verse bloemen, waarvan u voor een langere tijd kan genieten. U kunt bij ons ook een speciaal boeket laten samenstellen zoals bijvoorbeeld bruidsboeketten of rouwarrangementen.

Iedere dag maken onze bindsters verse boeketten gemaakt van de bloemen die passen bij de jaargetijde of naar uw wensen. Geef ons een prijsindicatie en uw wensen omtrent de grootte van het boeket en de kleur bloemen en wij maken er uw eigen ontworpen boeket van. De bloemen worden tegen een kleine vergoeding bezorgd in de omgeving Scheveningen. Omdat we ook een Euroflorist zijn, zorgen wij ervoor dat boeketten door heel Nederland bezorgd kunnen worden.
 
Bij thuiskomst kunt u de bloemen het beste direct in het water zetten en iedere dag vers water toevoegen. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Voor meer handige tips kunt u terecht bij Tuincentrum Ockenburgh nabij Scheveningen en bekijk het uitgebreide assortiment bloemen in onze bloemenshop.

Voor actuele openingstijden kunt u terecht op onze website.