Kamerplanten Den Haag

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag biedt een groot assortiment aan kamerplanten en heeft het assortiment onderverdeeld in vier subgroepen. Naast het grote assortiment van kamerplanten bieden wij ook diverse soorten potgrond, zodat welke kamerplant u ook kiest, uw plant altijd de gewenste voeding krijgt. zo kunt u kiezen uit grond voor orchidee├źn, cactussen en varens. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Door onze grote diversiteit van kamerplanten hebben we ons assortiment onder vier subgroepen onderverdeeld. Groene kamerplanten zijn planten die niet bloeien en ze zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats. Cactussen en vetplanten die zich goed thuis voelen op warme plekken op de vensterbank. Bloeiende kamerplanten die in tegenstelling tot cactussen en vetplanten niet veel zonlicht kunnen verdragen. We bieden ook arrangementen, waar stukken speciaal voor u op maat gemaakt worden. Wat u ook zoekt, bekijk ons ruime assortiment kamerplanten bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag

Wilt u meer informatie vinden over kamerplanten, maar heeft u geen tijd om ons tuincentrum in Den Haag te bezoeken? Bekijk de handige Plantenencyclopedie op onze website.