Kamerplanten Den Haag

De mooiste kamerplanten in de omgeving van Den Haag vindt u bij Tuincentrum Ockenburgh. Fleur uw eigen huiskamer op of maak een ander blij met één van onze vele prachtige kamerplanten in verschillende kleuren en maten. De planten gaan zeer lang mee. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de verzorging van de planten.

Breed assortiment kamerplanten

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag biedt een breed assortiment aan kamerplanten, onderverdeeld in vier subgroepen:

  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Cactussen en vetplanten
  • Arrangementen

Groene kamerplanten zijn planten die niet bloeien en ze zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats. Cactussen en vetplanten voelen zich goed thuis op warme plekken op de vensterbank. Bloeiende kamerplanten kunnen niet veel zonlicht kunnen verdragen, een goede snoei en genoeg water is belangrijk bij dit soort planten! We bieden ook arrangementen, waar stukken speciaal voor u op maat gemaakt worden. Wat u ook zoekt, u vindt alle soorten kamerplanten bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag. Bedenk eerst hoeveel tijd u in de verzorging wilt steken. Sommige kamerplanten hebben meer verzorging dan anderen, maar de cactus is dan bijvoorbeeld weer een hele makkelijke plant!

Meer voor planten bij Tuincentrum Ockenburgh

Naast het grote assortiment aan kamerplanten bieden wij ook diverse soorten potgrond, zodat welke kamerplant u ook kiest, uw plant altijd de gewenste voeding krijgt. zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Wilt u meer informatie over kamerplanten? Bekijk dan de handige plantenencyclopedie. Onze medewerkers voorzien u ook altijd graag van advies. We verkopen ook buitenplanten en potten. Kan uw tuin wel een paar leuke plantjes gebruiken? Kom dan snel een keertje langs! Bekijk ook eens onze aanbiedingen.

Dagje uit in Den Haag

Naast kamerplanten kopen in Den Haag kunt u bij ons tuincentrum ook een leuk dagje uit beleven. Wij bieden verschillende workshops aan, zoals bloemschikken. Vanaf 12 personen kunt u een privéworkshop boeken. Er is ook genoeg te doen voor kinderen! Daarnaast kunt u natuurlijk de vele andere producten die wij verkopen komen bewonderen. In ons tuincentrum zit ook een bloemist. Kom snel langs!