Tuinsets Den Haag

Een ruim assortiment aan tuinsets vindt u bij tuincentrum Ockenburgh in Den Haag. Heeft u een terras en bent u op zoek naar een geschikte tuinset voor de lente- en zomermaanden? Bij ons bent u aan het juiste adres! Een tuinset is het centrum van een tuin en het is daarom belangrijk een wel overwogen keuze te maken. U hoeft geen grote tuin te hebben. Tuincentrum Ockenburgh verkoopt tuinsets in alle soorten en maten!

Breed aanbod aan tuinmeubelen

Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag vindt u zeker wat u zoekt! Wij bieden u complete tuinsets, maar ook diverse soorten losse tuinmeubelen, zodat u zelf een mooie set kunt samenstellen. Met mooi weer heerlijk genieten in de tuin? Neem plaats op één van onze tuinbanken of tuinstoelen met bijpassende kussens. Dat is pas comfort! En koop er dan gelijk nog een tafeltje bij om uw ijskoude drankje op te zetten:

  • Tuinstoelen
  • Tuinbanken
  • Tuintafels
  • Ligbedden
  • En nog veel meer tuinmeubelen!

Bestel de tuinmeubelen gemakkelijk online of kom ze uitproberen in ons tuincentrum in Den Haag! Let bij het maken van uw keuze ook op het materiaal waar de meubels van zijn gemaakt. Gaat u bijvoorbeeld voor houten tuinmeubelen of voor tuinmeubelen van wicker? Voor meer advies kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij voorzien u graag van meer informatie!

OnsTuinmeubel in Den Haag

Sinds kort hebben wij ons eigen tuinmeubelmerk OnsTuinmeubel! Dit merk bevat een uitgebreide collectie van tuinmeubelen en tuinsets. Voor eigenaar Andre Kester is een eigen tuinmeubelmerk een logische stap om de klant een goede kwaliteit en service te bieden. De tuinmeubelen zijn dan ook met veel liefde en zorg ontworpen en geproduceerd. Kom snel eens langs en geef uw mening!

Tuinsets bekijken in Den Haag

U bent van harte welkom om de tuinsets te komen bekijken en uit te testen in ons tuincentrum in Den Haag. Laat u goed adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Ook voor leuke workshops en andere activiteiten kunt u bij ons terecht. Vanaf 12 personen kunt u een privé workshop boeken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Beleef dus een geweldig dagje uit bij Tuincentrum Ockenburgh!