Alles om van je huis een thuis te maken!

Een huis is pas een thuis als dat ook zo voelt. Vaak komt dat thuisgevoel pas met wat persoonlijke spullen en het creëren van een gezellige sfeer! Wat foto's van mooie momenten, gezellige kaarsen, groene en bloeiende planten, een sfeervol windlicht en gezellige kussens op de bank. Een mooie spiegel aan de wand, een plaid voor op de bank en knusse kleine bijzettafeltjes bij de zithoek. Mooi servies voor gezellige etentjes, lijstjes om je mooiste herinneringen te bewaren en binnenpotten die de kamerplanten tot hun recht laten komen. Onze inkopers zijn al een jaar eerder op pad om de mooiste en meest bijzondere trends te spotten en deze te vertalen naar producten die nu binnen in jouw huis die eigen stijl geven. Kijk je mee?

Kamerplanten in huis

Kamerplanten zijn een beetje de basis van je interieurstyling. Mooie grote planten op de kast of in die lege hoek. Als de grote meubels op hun juiste plek in de ruimte staan, dan zijn planten een logische volgende stap. Planten brengen letterlijk leven in de brouwerij en geven natuurlijk zuurstof af. Het is wetenschappelijk bewezen dat een een positieve en rustgevende invloed hebben op mensen, dus bij het in huis brengen van planten hoef je je niet in te houden! 

De mooiste bloempotten

Die kamerplanten horen in een mooie pot die goed past bij de plant die erin komt én bij het interieur! Ga je voor een strakke glanzende pot, een praktische en matte binnenpot van plastic of houdt je meer van geglazuurd aardewerk of terracotta? Glas zie je ook steeds vaker, waardoor je de aarde en wortels kunt zien. Dit geeft een speels effect! Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Woondecoratie maakt het af

Naast de grote meubels en mooie kamerplanten kun je verder naar de woondecoratie. Je kunt gezellige hoekjes maken met een combinatie aan producten. Een lijstje met persoonlijke foto, aardewerk potje, kleine plant, een sierlijke kaarsenhouder of een glazen vaas. Een combinatie aan materialen werkt speels! Zorg wel dat het qua kleur in dezelfde richting komt, om het zo een éénheid te geven. Bij ons ben je aan het juiste adres voor sfeervolle woondecoratie om van jouw huis een écht thuis te maken. Ook als je op zoek bent naar een cadeau. Vraag onze ervaren medewerkers gerust om advies. Ze helpen je graag!

Speciaal voor jouw huisdier

Ook aan de dieren hebben wij gedacht. De trouwe viervoeters hebben ook behoefte aan een hok, mand, gezonde voeding en wat speeltjes. Hiervoor ben je bij ons ook aan het juiste adres! Kom gerust eens een kijkje nemen op onze dierenafdeling.