Alles om tuin en balkon mooi te maken (en te houden)

De buitenruimte wordt steeds meer een verlengstuk van de woning. Tegenwoordig kun je met een mooie overkapping of veranda nóg langer genieten van de ruimte om het huis heen. De tuin wordt ingericht met een terras gedeelte, mooie plantenbakken, sfeervolle borders, een handig tuinhuisje voor de opslag, wellicht een fris groen gazon of een vijver en met als klap op de vuurpijl een heerlijke set tuinmeubelen om op te kunnen relaxen. Vergroot je leefruimte door het buiten nét zo sfeervol te maken als binnen. 

Maak het buiten nét zo sfeervol als binnen!

Binnen en buiten loopt steeds meer in elkaar over. Het wordt steeds gemakkelijker gemaakt om deze ruimtes tot een éénheid te maken. Heerlijke loungesets en comfortabele eetsets zijn de centrale plekken in de tuin waar de gezelligheid te vinden is, vaak onder het genot van wat eten van de barbecue! Bij ons in het tuincentrum maken wij het jou gemakkelijk om jouw buitenruimte tot een favoriete plek te maken. Kom gerust eens langs of neem alvast een kijkje op deze website voor wat inspiratie!

Tuinmeubelen en barbecues

Tuinmeubelen zijn een grote aankoop, maar als je hier van tevoren goed over nadenkt, dan heb je hier ontzettend lang plezier van. Zaken die je in gedachten moet houden bij het uitkiezen van tuinmeubelen zijn bijvoorbeeld:

 • Afmeting
  Hoeveel ruimte heb je voor de meubelen? Let hierbij ook op het kunnen verschuiven van de stoelen als je bijvoorbeeld aan tafel gaat zitten.

 • Soort tuinmeubelen
  Een loungeset is heerlijk om te kletsen, te lezen en koffie te drinken, maar een wat lagere zit en een lage tafel is niet ideaal om aan te eten. Dan kun je beter voor een diningset kiezen. Wellicht heb je wel budget en plek voor beide? Alles is mogelijk!

 • Kussens en bescherming
  De kussens van de tuinmeubelen kun je natuurlijk aanpassen aan de stijl van je tuin. Denk ook na over het materiaal. Een waterafstotende stof zal bijvoorbeeld langer mooi blijven. Het is sowieso beter om je kussens te beschermen in bijvoorbeeld een opbergbox. Deze hebben wij uiteraard ook voor je beschikbaar. Als je een langere tijd niet buiten gaat zitten, bijvoorbeeld in de wintermaanden, is het aan te raden om de tuinmeubelen binnen op te slaan. Heb je hier geen plek voor? Dan is een beschermhoes een goed alternatief!

 • Parasol
  Bij tuinmeubelen hoort natuurlijk ook een mooie parasol. In het voorjaar en najaar geniet je van het zonnetje, maar in de zomer kan het aardig warm worden. Parasols zijn verkrijgbaar met verrijdbare poot, maar kun je ook aan de muur bevestigen.

Bij de aankoop van een barbecue sta je ook voor een keuze:

 • Houtskool barbecue
 • Gas barbecue
 • Elektrische barbecue

Op de site vertellen we je meer over de voordelen per soort.

Planten, beplanting en potten

Bij een tuin, balkon of buitenruimte hoort natuurlijk wat groen! Of je nu wat leuke potten met planten op het terras hebt staan, een gezonde moestuin hebt aangelegd, een strakke grasmat in de tuin hebt liggen of sfeervolle borders, vol met mooie beplanting. Onze experts kunnen jou perfect adviseren over graszoden of graszaad, maar ook de juiste beplanting voor iedere plek in je tuin. Heb je bijvoorbeeld een schaduwplek die wel wat kleur kan gebruiken? Geen probleem! Misschien een plek die de hele dag volle zon heeft, maar je zoekt hiervoor planten die hiertegen bestand zijn? Ook hier hebben wij mooie groene en bloeiende oplossingen!


Gereedschap en accessoires

Bij een buitenruimte heb je ook altijd wat accessoires en gereedschap nodig. Een set tuinhandschoenen zijn natuurlijk handig als je met aarde en potgrond in de weer gaat. Een schepje, bezem en hark ideaal om alles netjes bij te houden. Wellicht vindt je een schoffel handig voor het onkruid tussen de tegels? En een handige haspel om de tuinslag aan op te bergen? We hebben veel handige oplossingen om jouw buitenruimte in optimale conditie te houden, dus kom gerust eens langs

Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 36 van 251 producten