Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Klimstokken

Wij bieden ideale oplossing voor het ondersteunen en begeleiden van klimmende planten: klimstokken. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze handige hulpmiddelen zorgen ervoor dat jouw planten gezond kunnen groeien en bloeien. Lees verder en ontdek waarom Kratiste klimstokken een onmisbare toevoeging zijn.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 4 van 4 producten

Natuurlijke oorsprong van planten

In de weelderige jungle zul je nooit planten zien groeien aan PVC-pijpen met kokos of gladde bamboestokken. Hetzelfde geldt voor (micro-)plastics, vaak gebruikt om steunstokken te beschermen tegen schimmelvorming.

Kratiste klimstokken

Kratiste begrijpt dit volledig en produceert 100% natuurlijke klimstokken met behoud van hun natuurlijke structuur. Dankzij het gebruik van natuurlijk melkzuur (afkomstig van aardappelschillen) zijn deze klimstokken van nature bestand tegen schimmelvorming. Dit is puur natuur! Omdat planten in onze huizen niet in hun natuurlijke omgeving groeien, hebben ze extra ondersteuning nodig. In het wild klampen ze zich vast aan ruwe boomschors. De natuurlijke textuur van Kratiste klimstokken biedt planten een stevige grip.

Slimme kamerplantentip

Dankzij het natuurlijke uiterlijk van Kratiste klimstokken zal jouw plant er direct mooier, volwassener en gezonder uitzien. Besproei de klimstok van Kratiste af en toe lichtjes met water voor de beste resultaten. Hierdoor worden de luchtwortels van de plant gestimuleerd om zich stevig vast te hechten, terwijl de trage verdamping ervoor zorgt dat wortels voortdurend vocht opnemen.

Handige truc met Kratiste klimstokken

Door water in de klimstok te gieten, voorzie je ook de onderkant van de pot van vocht. Dit bevordert de gezondheid van de plant en voorkomt dat water op de bladeren terechtkomt en knoeien veroorzaakt.

Waarom kiezen voor Kratiste klimstokken?

Je koestert je kamerplanten en wilt niets liever dan zien hoe ze uitgroeien tot weelderige exemplaren. Maar soms lijken ze niet hun volledige potentieel te bereiken. Dat is niet alleen frustrerend, maar het kan ook voelen als een verspilling van tijd en geld. Daarom introduceren wij Kratiste klimstokken, de oplossing om jouw kamerplanten te laten gedijen en bloeien als nooit tevoren!

  1. Duurzaamheid zonder compromissen:
  • Onze kratiste klimstokken zijn volledig vrij van (micro-)plastics. Zo draag je bij aan een schonere, groenere planeet terwijl je je planten ondersteunt.
  1. Kweekplezier in overvloed:

  • Met kratiste klimstokken wordt het kweken van kamerplanten een waar genot. Zie hoe ze moeiteloos de hoogte in groeien en je ruimte transformeren.
  1. De perfecte structuur:

  • Kamerplanten gedijen bij de juiste ondersteuning. Onze klimstokken bieden de structuur en begeleiding die ze nodig hebben om gezond en sterk te groeien.
  1. De kracht van de natuur ervaren:

  • Met kratiste klimstokken breng je de natuurlijke groeiprocessen van je planten tot leven. Zie hoe ze zich om de stokken heen wikkelen en een prachtig schouwspel vormen.

Kies nu voor Kratiste klimstokken en geef je kamerplanten de aandacht en ondersteuning die ze verdienen. Laat ze opbloeien tot weelderige, prachtige exemplaren waar jij trots op kunt zijn. Niet alleen zal dit je eigen groene oase verrijken, maar het zal ook een positieve impact hebben op het milieu.

Hoe gebruik je Kratiste klimstokken voor binnen?

Plaats de Kratiste klimstokken naast de planten die ondersteuning nodig hebben. Zorg ervoor dat de stokken stevig staan en bind de takken van de klimplant voorzichtig vast aan de stokken met tuindraad of bindmateriaal.

Investeer in de groei van jouw kamerplanten

Kies voor de kwaliteit en functionaliteit van Kratiste klimstokken van Tuincentrum Ockenburgh. Geef je klimmende planten de ondersteuning die ze verdienen en zie hoe je binnenruimte transformeert in een weelderig groen paradijs. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment kratiste klimstokken voor binnen in onze winkel in Den Haag of bestel eenvoudig online. Jouw planten zullen je er dankbaar voor zijn!