Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Klimstokken

Vergeet nooit de natuurlijke oorsprong van planten!

In de weelderige jungle zul je nooit planten zien groeien aan PVC-pijpen met kokos of gladde bamboestokken. Hetzelfde geldt voor (micro-)plastics, vaak gebruikt om steunstokken te beschermen tegen schimmelvorming.

Kratiste begrijpt dit volledig en produceert 100% natuurlijke klimstokken met behoud van hun natuurlijke structuur. Dankzij het gebruik van natuurlijk melkzuur (afkomstig van aardappelschillen) zijn deze klimstokken van nature bestand tegen schimmelvorming. Dit is puur natuur! Omdat planten in onze huizen niet in hun natuurlijke omgeving groeien, hebben ze extra ondersteuning nodig. In het wild klampen ze zich vast aan ruwe boomschors. De natuurlijke textuur van Kratiste klimstokken biedt planten een stevige grip.

Slimme tip: Dankzij het natuurlijke uiterlijk van Kratiste klimstokken zal jouw plant er direct mooier, volwassener en gezonder uitzien. Besproei de klimstok van Kratiste af en toe lichtjes met water voor de beste resultaten. Hierdoor worden de luchtwortels van de plant gestimuleerd om zich stevig vast te hechten, terwijl de trage verdamping ervoor zorgt dat wortels voortdurend vocht opnemen.

Handige truc: Door water in de klimstok te gieten, voorzie je ook de onderkant van de pot van vocht. Dit bevordert de gezondheid van de plant en voorkomt dat water op de bladeren terechtkomt en knoeien veroorzaakt.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 4 van 4 producten