Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces

Prijs 0,99

Korte omschrijving

Deze clips zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de klimstokken van Kratiste. Hiermee kun je je plant stevig vastklemmen aan je klimstok en help je de wortels grip te krijgen.

  Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces

  Wat zijn de verzendkosten?

  Kratiste
  Prijs 0,99

  Korte omschrijving

  Deze clips zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de klimstokken van Kratiste. Hiermee kun je je plant stevig vastklemmen aan je klimstok en help je de wortels grip te krijgen.

  Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces
  Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces
  Prijs 0,99

  Kratiste klimstokken onderscheiden zich door hun unieke en natuurlijke uiterlijk.


  1. Authentieke Textuur: Kratiste klimstokken zijn voorzien van een natuurlijke, robuuste textuur die sterk lijkt op boomschors. Deze textuur biedt uitstekende grip voor de wortels van jouw klimplanten.Aardse Kleur: Kratiste klimstokken hebben een aardse tint. Hierdoor valt de klimstok nauwelijks tussen je plant.

  2. Organische Vormen: Sommige Kratiste klimstokken hebben natuurlijke krommingen en rondingen, waardoor ze een organische en niet-gestileerde uitstraling hebben. Deze vormen kunnen helpen bij het begeleiden van klimplanten op een natuurlijke manier.

  3. Verschillende Lengtes: je vindt Kratiste klimstokken in diverse lengtes, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij de afmeting van je plant. Lange stokken zijn ideaal voor grote klimmers, terwijl kortere stokken geschikt zijn voor kleinere planten.

  4. Natuurlijke Duurzaamheid: Dankzij het gebruik van natuurlijk melkzuur, afkomstig van aardappelschillen, zijn Kratiste klimstokken duurzaam en bestand tegen schimmelvorming. Dit garandeert een langdurige en betrouwbare ondersteuning voor jouw klimplanten. Alle grondstoffen zijn van natuurlijke oorsprong, waarvan de belangrijkste ingrediënten aardappelschillen en Miscanthus (Olifantsgras) zijn.

  In het kort, Kratiste klimstokken zijn ontworpen om de natuurlijke omgeving van klimplanten te weerspiegelen en bieden een ideale ondersteuning met een natuurlijke uitstraling voor jouw plant. Ontdek de verscheidenheid aan Kratiste klimstokken in onze winkel of de webshop van Tuincentrum Ockenburgh, en geef uw klimplanten de perfecte ondersteuning met een natuurlijke touch.

   

   

  Schrijf zelf een recensie over "Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces"

  Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces"!

  Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

  Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

  Wij zijn geopend op:

  Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
  Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
  Zondag 10:00 tot 17:00

                           

   

  Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
  Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

  Ons adres

  Loosduinse Hoofdstraat 875
  2552 AH Den Haag

  Ben jij op zoek naar Kratiste biodegradable bio-bag, packed per 15 pieces? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!