Bloemensnijder

Prijs 5,79
  • Aantal
Deel ons op:

Bloemensnijder

Wat zijn de verzendkosten?

Prijs 5,79
  • Aantal
Deel ons op:
Bloemensnijder - afbeelding 2
Bloemensnijder
Prijs 5,79

Met deze kleurrijke bloemensnijder is het eenvoudig om bloemen schuin af te snijden, ook de dikkere stelen!

Schuif de bloemensnijder om de steel van de bloem voor de gewenste lengte en trek eraan om de steel schuin af te snijden. Hierdoor geniet u langer van een bos bloemen.

De bloemensnijder is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij leveren u een willekeurige kleur, een voorkeur kunt u tijdens het bestelproces achterlaten in het opmerkingenvak. Dan kunnen we proberen er rekening mee te houden.

  • EAN code
    4260169243489

Recensies over "Bloemensnijder"

Schrijf zelf een recensie over "Bloemensnijder"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Bloemensnijder" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Bloemensnijder? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!