Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Cactusgrond 5L

Prijs 6,49
 • Aantal

Cactusgrond 5L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 6,49
 • Aantal
Cactusgrond 5L
Cactusgrond 5L
Prijs 6,49

Pokon Cactus Potgrond is geschikt voor cactus- en vetplanten. Een goede bodem die aan de behoeften van deze planten voldoet is essentieel om lang van uw planten te kunnen genieten.

Pokon Cactus Potgrond is geschikt voor cactus- en vetplanten. In de vrije natuur groeien deze planten op plaatsen waar vaak maanden geen druppel water valt en het soms erg hard regent. Een goede bodem die aan de behoeften van de plant voldoet is daarom essentieel. Pokon Cactus Potgrond bestaat uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel. Deze grond is luchtig en goed waterdoorlatend door het toegevoegde zand, hierdoor kan uw cactus- of vetplant water goed op nemen en afvoeren. Er zit daarnaast voldoende voeding in voor ca. 60 dagen. Verwen uw cactus- en vetplanten daarna met Pokon Cactus Voeding.

Gebruiksaanwijzing Cactus Potgrond

 • Gebruik altijd schone potten en verse potgrond
 • Plaats de plant in een pot of bak met Pokon Cactus Potgrond
 • Meng de grond niet met andere grondsoorten
 • Vul de pot met grond tot 2 cm van de bovenkant en druk het vervolgens losjes aan
 • Geef daarna voldoende water. Voor het water geven van dit soort planten is het beter om af en toe veel water te geven dan elke week een beetje. In de natuur groeien deze planten ook in een omgeving waar het af en toe hard regent en dan weer lange tijd droog is. Cactusplanten zijn in staat om het water voor langere tijd op te slaan.
 • EAN code
  8711969005907
 • Merk

Recensies over "Cactusgrond 5L"

Schrijf zelf een recensie over "Cactusgrond 5L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Cactusgrond 5L"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Cactusgrond 5L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!