ECOstyle Gazon-grond 40L

Prijs 8,75
 • Aantal
Deel ons op:

ECOstyle Gazon-grond 40L

Wat zijn de verzendkosten?

Prijs 8,75
 • Aantal
Deel ons op:

ECOstyle Gazon-grond is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels. Perfect te gebruiken als bodemverbeteraar en afstrooimiddel voor het gazon!

Gazon-grond brengt organisch materiaal en zuurstof in de grond waar de graswortels van profiteren. Bij aanleg of herstel van het gazon ontstaat al snel een dichte en sterke grasmat door de toevoeging van fosfaat. Met een hoog gehalte aan kalium hard het gazon goed af en heeft mos minder kans in de winterperiode.

Gebruiksaanwijzing

Er zijn twee manieren om ECOstyle Gazon-grond toe te passen. Bij aanleg en herstel van kale plekken en bij het onderhoud en winterklaar maken van het gazon.

 1. Aanleg en herstel van kale plekken:
 • Maak de grond op de open plekken los.
 • Breng voor het zaaien of het uitrollen van de graszoden een laagje van 1-2 cm Gazon-grond op de tuingrond aan.
 • Werk dit goed door de bovenste laag van de tuingrond.
 • Graszoden kunnen worden gelegd tussen maart tot en met oktober (afhankelijk van het weer).
 • Inzaaien kan zodra de bodemtemperatuur boven de 10 graden is tot in het late najaar. Lees de aanwijzingen op de graszaadverpakking voor het zaaien.
 1. Onderhoud en winterklaar maken van het gazon
 • Strooi na de laatste maaibeurt van het seizoen een laagje Gazon-grond uit over het gazon.
 • Zorg ervoor dat er geen blad meer op het gazon ligt.
 • Het gazon winterklaar maken kan vanaf oktober tot aan de vorst.

Een verpakking van 40l is voldoende voor ca. 20 m².

 • EAN code
  8711731011464

Schrijf zelf een recensie over "ECOstyle Gazon-grond 40L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "ECOstyle Gazon-grond 40L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m zaterdag 9:00 tot 17:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar ECOstyle Gazon-grond 40L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!