Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Houtvezel 4kg

Prijs 5,95
  • Aantal

Houtvezel 4kg

Wat zijn de verzendkosten?

Puik
Prijs 5,95
  • Aantal
Houtvezel 4kg
Houtvezel 4kg
Prijs 5,95

PUIK Houtvezels vormen een warme en behaaglijke ondergrond waarin konijnen en knaagdieren zich comfortabel kunnen nestelen.

Een hoge absorptie en geurbinding zorgen voor een hygiënische en comfortabele leefomgeving voor jouw huisdier. PUIK Houtvezels zijn zorgvuldig samengesteld uit 100% natuurzuivere gedroogde houtvezels van de beste kwaliteit. Puik Houtvezels zijn een 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare bodembedekking en geschikt voor de GFT container. Verschoon wekelijks de kooi, bedek de bodem van de kooi met een voldoende dikke laag PUIK Houtvezels. De verpakkingen zijn los geperst zodat je het product gemakkelijk uit de verpakking kunt halen.

  • EAN code
    8711242998810
  • Merk

Recensies over "Houtvezel 4kg"

Schrijf zelf een recensie over "Houtvezel 4kg"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Houtvezel 4kg"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Houtvezel 4kg? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!