Kalk 10KG

Prijs 7,99
 • Aantal
Deel ons op:

Kalk 10KG

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Beoordeling (2):
5 5 2
Bekijk alle recensies van "Kalk 10KG"
Prijs 7,99
 • Aantal
Deel ons op:

Pokon Bio Kalk verbetert de bodemstructuur en gaat verzuring van de grond tegen. Hierdoor zijn voedingsstoffen beter beschikbaar, waardoor planten en het gazon beter kunnen ontwikkelen.

Pokon Bio Kalk is snel oplosbaar en stuift niet. De kalk wordt in korte tijd helemaal door de grond opgenomen. Het middel werkt snel en effectief. Door kalk op het gazon te strooien, wordt mosvorming voorkomen. Deze kalk bevat daarnaast 5% magnesium. Magnesium geeft extra voeding aan uw planten en zorgt voor een mooie diep groene kleur van de bladeren van de planten en van het gazon.

Gebruiksaanwijzing

 • Strooi de kalk gelijkmatig over het gazon of de grond in de siertuin of moestuin. U kunt dit handmatig doen of met een meststofstrooier.
 • Hark de kalk daarna door de bovenlaag van de grond. Op het gazon kunt u de korrels op het gras laten liggen.
 • Geef water om de kalk meteen in de grond te laten opnemen.
 • EAN code
  8719400012477
 • Merk
  Pokon

Recensies over "Kalk 10KG"

Schrijf zelf een recensie over "Kalk 10KG"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kalk 10KG" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Kalk 10KG? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!