Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kalk 5KG

Prijs 6,99
  • Aantal

Kalk 5KG

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 6,99
  • Aantal
Kalk 5KG
Kalk 5KG
Prijs 6,99

Pokon Bio Kalk verbetert de bodemstructuur en gaat verzuring van de grond tegen. Hierdoor zijn voedingsstoffen beter beschikbaar, waardoor planten en het gazon beter kunnen ontwikkelen.

Pokon Bio Kalk is snel oplosbaar en stuift niet. De kalk wordt in korte tijd helemaal door de grond opgenomen. Het middel werkt snel en effectief. Door kalk op het gazon te strooien, wordt mosvorming voorkomen. Deze kalk bevat daarnaast 5% magnesium. Magnesium geeft extra voeding aan uw planten en zorgt voor een mooie diep groene kleur van de bladeren van de planten en van het gazon.

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi de kalk gelijkmatig over het gazon of de grond in de siertuin of moestuin. U kunt dit handmatig doen of met een meststofstrooier.
  • Hark de kalk daarna door de bovenlaag van de grond. Op het gazon kunt u de korrels op het gras laten liggen.
  • Geef water om de kalk meteen in de grond te laten opnemen.
  • EAN code
    8719400011388
  • Merk

Schrijf zelf een recensie over "Kalk 5KG"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kalk 5KG"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Kalk 5KG? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!