Onze kerstshow is geopend!

De oplettende bezoeker heeft het natuurlijk al lang gezien... onze kerstshow staat er weer! En ook dit jaar is er veel te bewonderen. Voor jong én oud.

Kom dus gezellig langs om de kerstshow 'Christmas Sparkle' te zien! Maar pas op... De kans is groot dat je ons tuincentrum verlaat met kerstkriebels in je buik ;-)

 

Achter de schermen

De een zucht dat we zo vroeg beginnen en de ander kan niet wachten tot we gaan bouwen. Maar wist je eigenlijk dat wij het hele jaar bezig zijn met kerst?

Want het maken van een kerstshow kost veel tijd. Binnen een paar maanden wordt een groot deel van onze winkel verbouwd tot één gloednieuwe afdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in de kerstsfeer...

Onze kerstshow

Kun je niet wachten om onze kerstshow te bezoeken? Dan heb je geluk, want alles staat klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen, voorzien van de mooiste kerst inspiratie, de laatste kersttrends en een echte kerstbeleving! Het perfecte uitje voor jong en oud, want je kunt altijd even in de lunchroom bijkomen van alle indrukken, onder het genot van een lekker drankje met een gezonde lunch of lekker stuk taart!
 

De kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh
 

Kom in de kerstsfeer

Heb je bijvoorbeeld al eens een swingende sneeuwpoppen band gezien? Zij voorzien je van heerlijke deuntjes om je compleet onder te dompelen in de kerstsfeer. Op onze afdeling met kerstverlichting doen de lichtjes gezellig mee op de maat van de muziek en is er voldoende variatie in tinten licht, aantal lampjes en verschillende soorten kerstverlichting voor binnen en buiten.

Bekijk de laatste kersttrends

Er staan natuurlijk ook kerstbomen opgetuigd in prachtige thema’s en voorzien van de laatste trends. Benieuwd welke dit zijn, lees dan vooral de blog even! De kersttrein staat al klaar om de pakjes rond te brengen en de kerstelfjes werken met man en macht om de kerstman zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. 

 

Sprookjes bestaan toch

Ook is er een sprookjesbos, waarin je diverse Disney figuren voorbij ziet komen! Herken jij ze allemaal? Dit jaar is er ook een onderwater wereld, compleet met zeemeermin en een prachtig wit ijsthema om je ogen bij uit te kijken. De walvissen vertonen hun kunsten en de zeehondjes bestuderen je nieuwsgierig. 

 

Entertainment

Rudolf en zijn sneeuwvrienden de uil en de ijsbeer brengen de sfeer er lekker in met hun optreden en de hamster doet mee op de trom. De zwanenfamilie is ook van de partij en de grootste van het stel glijdt graag met je door de kerstshow van dit jaar.

 

Even rusten in de lunchroom

Heb je zoveel moois gezien of kun je geen keuze maken? Laat alle inspiratie even bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers om daarna op je gemak de shopsessie te vervolgen. Even een heerlijk momentje ontspannen!

 

Je bent van harte welkom om de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh te komen bewonderen! Wij staan voor je klaar!