Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kerstgroen / DIY

Met ons uitgebreide assortiment aan kerstgroen, kerstkransen, guirlandes en DIY (Do It Yourself) benodigdheden, geven we jou de tools om je eigen magische kerstwereld te creëren. Van traditionele kransen tot unieke zelfgemaakte decoraties, bij ons vind je alles om de feestdagen extra bijzonder te maken.

Waarom kiezen voor kerstgroen & DIY?

  1. Unieke creativiteit: Met kerstgroen en DIY-benodigdheden heb jij de vrijheid om je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Maak unieke decoraties die perfect passen bij jouw stijl en smaak.

  2. Persoonlijke touch: Zelfgemaakte decoraties brengen een persoonlijke touch in jouw kerstinterieur. Laat je huis stralen met handgemaakte schatten die een warme sfeer creëren.

  3. Betaalbaar en duurzaam: DIY decoraties zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam. Gebruik natuurlijke materialen en geef ze een tweede leven in jouw kerstcreaties.

Onze collectie kerstgroen & DIY-benodigdheden

  1. Verse groene takken: Ontdek een breed scala aan vers kerstgroen, van dennentakken tot eucalyptusbladeren. Perfect als basis voor kransen, guirlandes en tafeldecoraties.

  2. Decoratieve accessoires: Maak jouw creaties compleet met een uitgebreide selectie decoratieve accessoires zoals linten, bessen, dennenappels en kerstballen.

  3. DIY-kits: Voor wie op zoek is naar begeleiding en inspiratie, bieden wij DIY-kits. Hiermee maak je prachtige kerstcreaties voor in huis of in de tuin.

Hoe te gebruiken?

Met kerstgroen en DIY benodigdheden zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een feestelijke krans voor aan de voordeur, creëer een unieke tafeldecoratie voor het kerstdiner, of maak je eigen adventskalender. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring.

Maak jouw kerst extra speciaal met Tuincentrum Ockenburgh

Bij Tuincentrum Ockenburgh geloven we dat de magie van kerst begint bij jou thuis. Met ons assortiment aan kerstgroen en DIY benodigdheden geven we jou de tools om jouw eigen unieke kerstwereld te creëren. Begin vandaag nog met het maken van prachtige, handgemaakte decoraties en geef jouw feestdagen een persoonlijke touch. Wacht niet langer en ontdek de magie van kerst met Tuincentrum Ockenburgh.