Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR

Prijs 4,15
  • Aantal
Deel ons op:

Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR

Wat zijn de verzendkosten?

Puik
Prijs 4,15
  • Aantal
Deel ons op:
Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR - afbeelding 2
Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR
Prijs 4,15

Puik Kruidenhooi met madelief- & paardenbloemblad is een ware traktatie!

Puik Kruidenhooi bestaat uit geurig hoogwaardig hooi, paardenbloemblad en madelief. Het natuurproduct bevat een hoog aandeel ruwe vezel wat een goede spijsvertering bevordert. Puik Kruidenhooi wordt ecologisch geteeld in de hooistreken de Eifel en de Elzas, waar het klimaat aanzienlijk droger is en een perfecte kwaliteit wordt verkregen.

  • EAN code
    8711242937611
  • Merk

Schrijf zelf een recensie over "Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Kruidenhooi Madelief & Paardenbloem 600GR? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!