Kunstkerstbomen Den Haag

Voor kunstkerstbomen in Den Haag bent u bij Tuincentrum Ockenburgh aan het juiste adres. Kunstkerstbomen zijn zeer praktisch. Ze verliezen geen naalden en u kunt ze elk jaar weer neerzetten! Wij bieden een zeer divers assortiment kunstkerstbomen van onder andere het merk Triumph Tree. Decoreer uw kerstboom met mooie lichtjes en kerstballen!

Fraaie kunstkerstbomen in Den Haag

Triumph Tree is een absolute topper op het gebied van kunstkerstbomen. Het merk staat al 20 jaar bekend om de goede constructie, het mooie ontwerp en de elegantie van elke boom. Door de stevige takken en de beste kwaliteit kunststof zijn de kunstkerstbomen niet van echt te onderscheiden, makkelijk te decoreren en blijven ze ook na jaren gebruik mooi van vorm. Maak uw kerst compleet met een fraaie kunstkerstboom van Tuicentrum Ockenburgh in Den Haag.

Meer bij Tuincentrum Ockenburgh

In ons tuincentrum in Den Haag bieden wij verschillende hoogtes kunstkerstbomen, zodat voor elke woonkamer een geschikte kunstkerstboom te vinden is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

Wij staan dus het hele jaar voor u klaar. Wij zijn zelfs zeven dagen per week geopend en onze medewerkers voorzien u graag van advies. Geen tijd om langs te komen? Bekijk dan ook zeker eens onze webshop.

Workshops in Den Haag

Bij Tuincentrum Ockenburgh kunt u verschillende workshops volgen. Dit kan in de kerstperiode, maar ook tijdens de rest van het jaar! Er zijn ook heel veel leuke activiteiten voor kinderen. Tegen het eind van het jaar is het altijd het gezelligst in Tuincentrum Ockenburgh. Het tuincentrum wordt mooi versierd en zowel medewerker als klant zijn helemaal in de kerstsfeer. Kom dus snel langs en vier de kerstdagen met ons mee!