Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

MiniMax Big Green Egg

Prijs 1.185,00
  • Aantal

MiniMax Big Green Egg

Wat zijn de verzendkosten?

Big Green Egg
Prijs 1.185,00
  • Aantal
MiniMax Big Green Egg - afbeelding 4
MiniMax Big Green Egg
Prijs 1.185,00

Zijn formaat is misschien niet indrukwekkend, maar dat maakt de Big Green Egg MiniMax ruimschoots goed met zijn prestaties.
De MiniMax is het nieuwste lid van de Big Green Egg-familie en het compactste model wat we hebben. Hij is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini maar heeft een veel groter kookoppervlak, vergelijkbaar met dat van de Big Green Egg Small. En dat geeft je genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. Direct op tafel als je dat wil, want met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel kamado.

Op dit keramische kooktoestel bereid je grootse gerechten. En ga je erop uit? Met een gewicht van 35 kilo hoef je geen professioneel gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee te nemen. In de standaard meegeleverde EGG Carrier is dat geen probleem! De Big Green Egg MiniMax kamado wordt ook regelmatig in restaurants gebruikt.

  • EAN code
    665719119650
  • Merk
  • Hoogte in cm
    50 cm
  • Diameter in cm
    33 cm
  • Gewicht
    35 kg

Schrijf zelf een recensie over "MiniMax Big Green Egg"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "MiniMax Big Green Egg"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar MiniMax Big Green Egg? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!