Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Moestuinbak Mix Bio 20L

Prijs 8,99
  • Aantal

Moestuinbak Mix Bio 20L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 8,99
  • Aantal
Moestuinbak Mix Bio 20L
Moestuinbak Mix Bio 20L
Prijs 8,99

Deze rijke Moestuinbak Mix is speciaal ontwikkeld voor gebruik in moestuinbakken. De speciale samenstelling is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van de plantjes in je moestuin.

Door de compost en vermiculiet gaat deze mix meerdere jaren mee zodat u niet jaarlijks alle grond in uw bak moet vervangen, maar slechts hoeft aan te vullen. Bovendien heeft het biologische voeding voor 120 dagen en bevat het Pokon Plantversterker.

Gebruiksaanwijzing

  • Zet uw moestuinbak in elkaar. Verdeel daarna gelijkmatig de Mix door de bak.
  • Plant of zaai daarna per vak 1 plantsoort. Afhankelijk van de grootte van de plantsoort kunt u één of meerdere plantjes planten of inzaaien.
  • EAN code
    8711969026216
  • Merk

Schrijf zelf een recensie over "Moestuinbak Mix Bio 20L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Moestuinbak Mix Bio 20L"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Moestuinbak Mix Bio 20L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!