Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Orchidee Fontano N12 Bellagio wit

Prijs 18,95

Korte omschrijving

Groot favoriet in de Nederlandse huiskamers: de Orchidee. Deze mooie kamerplant kenmerkt zich door haar makkelijke verzorging, lange bloeiduur en past in allerlei interieurstijlen door een variatie aan bloemkleuren.

 • Aantal

Orchidee Fontano N12 Bellagio wit

Wat zijn de verzendkosten?

Opti-flor
Prijs 18,95

Korte omschrijving

Groot favoriet in de Nederlandse huiskamers: de Orchidee. Deze mooie kamerplant kenmerkt zich door haar makkelijke verzorging, lange bloeiduur en past in allerlei interieurstijlen door een variatie aan bloemkleuren.

 • Aantal
Orchidee Fontano N12 Bellagio wit
Orchidee Fontano N12 Bellagio wit
Prijs 18,95

Groot favoriet in de Nederlandse huiskamers: de Orchidee. Deze mooie kamerplant kenmerkt zich door haar makkelijke verzorging, lange bloeiduur en past in allerlei interieurstijlen door een variatie aan bloemkleuren.

Over de Fontano N19

Als een krachtige fontein schieten Fontano's takken de lucht in! Op het hoogste punt ontvouwen de knoppen zich tot prachtige bloemen die als een waterval omlaag stromen. Fontano's ongewone vorm maakt het een echt meesterwerk. Het is een mooie, compacte plant die verkrijgbaar is in verschillende maten. Deze orchidee is geschikt voor alle interieurs. En net als alle andere creaties uit de Opti-flor collectie, wordt Fontano met de grootste zorg en aandacht gekweekt.

Uiterlijk

De Phalaenopsis kennen we ook wel als vlinderorchidee, een bijnaam te danken aan het uiterlijk van die prachtige bloemen. En of je nou van witte bloemen houdt of juist een beetje kleur, bij iedere smaak is een orchidee te vinden. Er is één ding dat al onze Orchideeën met elkaar gemeen hebben. Ze zijn namelijk met de grootst mogelijke passie en toewijding gekweekt door Opti-flor!

Oorsprong

De Orchidee heeft behoorlijk wat reiservaring, zeg! De plant werd rond 1700 ontdekt in de tropische regenwouden van Azië en Australië en kwam met ontdekkingsreizigers mee naar West-Europa. De plant is van nature gewend om te groeien in bomen en op rotsen, maar vermaakt zich ook op jouw vensterbank of bureau.

Verzorgingstips

 • Graag op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht
 • Dompel de pot eens in de 7 tot 10 dagen onder in lauw water (voor ca. 5 tot 10 minuten). Daarna goed laten uit lekken, wortels mogen niet in water blijven staan.
 • Tweemaal per maand bemesten met orchideeënvoeding
 • Staat de kachel in de winter aan, besproei dan de allerkleinste knopjes om uitdroging te voorkomen

Meer van deze kweker zien?

 • EAN code
  9900000719869
 • Merk
 • Hoogte in cm
  50 cm
 • Potmaat in cm
  12 cm
 • Bloemkleur
  Wit
 • Aantal takken
  3

Recensies over "Orchidee Fontano N12 Bellagio wit"

Schrijf zelf een recensie over "Orchidee Fontano N12 Bellagio wit"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Orchidee Fontano N12 Bellagio wit"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Orchidee Fontano N12 Bellagio wit? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!