Sanicat Ultra 15L

Prijs 7,50
  • Aantal
Deel ons op:

Sanicat Ultra 15L

Wat zijn de verzendkosten?

Sanicat
Prijs 7,50
  • Aantal
Deel ons op:

Sanicat Ultra is ideaal voor baasjes die van fijn kattengrind houden! Deze fijne korrels voelen heel natuurlijk en komen in een handig formaat.

Sanicat Ultra is een sterk klontvormend zand op basis van 100% natuurlijke bentoniet met uitstekende klontvormende en absorberende eigenschappen die ervoor zorgen dat het zand langer proper blijft. Bovendien zijn de fijne korrels zacht voor de pootjes van uw kat.

  • EAN code
    8710673003384
  • Merk
    Sanicat

Recensies over "Sanicat Ultra 15L"

Schrijf zelf een recensie over "Sanicat Ultra 15L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Sanicat Ultra 15L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Sanicat Ultra 15L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!