Siergrassen Mix

Prijs 24,95
  • Aantal
Deel ons op:

Siergrassen Mix

Wat zijn de verzendkosten?

Prijs 24,95
  • Aantal
Deel ons op:

Geen zin om te kiezen of houdt u gewoon van verrassingen? Deze Siergrassen Mix is echte aanwinst voor uw tuin!

Siergrassen komen in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze geven elke tuin een natuurlijke uitstraling en zijn prachtig te combineren met andere borderplanten. Bovendien vergen siergrassen weinig onderhoud en houden ze uw tuin jaarrond interessant.

Deze mix bestaat uit 3 verschillende siergrassen en wordt geselecteerd door experts op onze buitenafdeling. In verband met huidige voorraad kan de samenstelling afwijken van weergegeven afbeelding.

  • EAN code
    9900000637309

Recensies over "Siergrassen Mix"

Schrijf zelf een recensie over "Siergrassen Mix"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Siergrassen Mix" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

bezoek-tuincentrum-ockenburgh

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Onze reguliere openingstijden

Maandag t/m woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag en vrijdag   09:00 - 21:00 uur
Zaterdag             09:00 - 17:30 uur
Zondag             11:00 - 17:00 uur
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Siergrassen Mix? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!