Tuinturf 10L

Prijs 4,99
  • Aantal
Deel ons op:

Tuinturf 10L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 4,99
  • Aantal
Deel ons op:
Tuinturf 10L
Tuinturf 10L
Prijs 4,99

Pokon Tuinturf is geschikt voor het verbeteren van de grond in de tuin. Door de lage zuurgraad is het goed te gebruiken voor Heide en andere planten die om een relatief zure grond vragen, zoals Rhododendrons en Hortensia’s.

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi elk jaar ongeveer 5 cm Pokon Tuinturf rond uw planten
  • Bedek de border elk jaar met een laagje Pokon Tuinturf en hark het door de grond
  • Hiermee verhoogt u het organische stofgehalte en maakt u de grond luchtiger

Samenstelling

Pokon Tuinturf is een product waarmee u de structuur van de grond in een border kunt verbeteren. Door het hoge gehalte aan organische stof wordt de grond luchtiger, waardoor water beter wordt vastgehouden en een luchtige structuur ontstaat. Tuinturf, ook wel 'doorvroren zwartveen' genoemd, is een zuiver natuurproduct uit de diepste veenlagen. Het is dus 100% organisch.

  • EAN code
    8711969004214
  • Merk

Schrijf zelf een recensie over "Tuinturf 10L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Tuinturf 10L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Tuinturf 10L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!