Vleeshouder multifunctioneel

Prijs 36,99
  • Aantal
Deel ons op:

Vleeshouder multifunctioneel

Wat zijn de verzendkosten?

Weber
Prijs 36,99
  • Aantal
Deel ons op:
Vleeshouder multifunctioneel
Vleeshouder multifunctioneel
Prijs 36,99

Productdetails

Dubbel gemak: afhankelijk van welke kant u gebruikt, kunt u hiermee grotere stukken vlees (kip, rollade) langzaam garen of spareribs en kip ruimtebesparend grillen. Met een aluminium druipbakje kunt u vleessappen opvangen. Ideaal voor houtskoolbarbecues vanaf een diameter van 57 cm en elke gasbarbecue vanaf Weber Q 300/3000.

  • EAN code
    77924010835
  • Merk

Schrijf zelf een recensie over "Vleeshouder multifunctioneel"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Vleeshouder multifunctioneel" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Vleeshouder multifunctioneel? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!