Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Rouwbloemen

Mooie bloemen bij het afscheid

Van eenvoudig tot uitbundig, voor ieder afscheid is een passend rouwstuk te vinden. Onze bloemisten maken met veel zorg een mooi arrangement op. Je kunt naar eigen wens een rouwlint of -kaart toevoegen. Het is gebruikelijk dat je rouwbloemen laat bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een uitvaartcentrum zijn of een crematorium, hier zal het rouwstuk dan netjes worden geleverd.

Bestel eenvoudig een rouwstuk online of bezoek ons tuincentrum in Den Haag voor advies en hulp bij het kiezen voor een passend rouwarrangement.

Rouwboeketten: Maak het persoonlijk!

Als er iemand is overleden, dan is dat natuurlijk een ontzettend verdrietige periode. Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden om het afscheid passend te maken bij de persoon. Het mooiste is het natuurlijk dat de persoonlijkheid van de overledene naar voren komt tijdens het afscheid. Hier kunnen wij bij helpen in de vorm van rouwbloemen en rouwboeketten.

Keuzes in rouwboeketten

Bloemen zijn altijd persoonlijk, zo ook bij een begrafenis. Je kunt hierbij kiezen uit de verschillende voorbeelden die wij online hebben staan om te zien of hier iets passends tussen zit. Het is echter ook mogelijk om iets op maat te maken. 

 • Sfeer

  Een boeket geeft een bepaalde sfeer weer, die je kunt afstemmen op de persoon. Wat dat betreft is een gewoon boeket niet zoveel anders als een rouwboeket. Het opmaken is anders, omdat het moet liggen, maar qua samenstelling en soorten bloemen kun je alle kanten op. Was iemand een klassiek persoon, levendig, creatief of social? Dit kan teruggebracht worden in het rouwboeket.
   

 • Kleuren en favorieten

  Was de overledene gek op de kleur geel? Droeg de persoon veel witte kleding of had ze iets speciaals met de kleur roze? Alles kan en mag, dus dit kunnen we erin verwerken. Ook als er bepaalde bloemen favoriet waren, dan houden we hier rekening mee.

Andere mogelijkheden met bloemen tijdens het afscheid

Het afscheid is iets persoonlijks en zo is dat hetzelfde met bloemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van...

 • Een klein boeket om in de handen van de overledene te leggen?
 • Alle genodigden een losse bloem te geven, die ze tijdens het langslopen bij de kist kunnen leggen?
 • Misschien wil je graag na het afscheid bepaalde bloemen uit het rouwboeket laten drogen om te bewaren?

Het kan allemaal!

Wij helpen je graag om het afscheid zo persoonlijk en mooi mogelijk te maken. Neem dus gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Online kun je alvast een indruk krijgen van enkele kant en klare rouwboeketten, dus neem gerust een kijkje.