Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Crocus flower record - bio

Prijs 6,99

Korte omschrijving

Zeer decoratieve paarse grootbloemige Crocus. Biologisch geteeld.
  • Aantal
Deel ons op:

Crocus flower record - bio

Wat zijn de verzendkosten?

JUB Holland
Prijs 6,99

Korte omschrijving

Zeer decoratieve paarse grootbloemige Crocus. Biologisch geteeld.
  • Aantal
Deel ons op:
Crocus flower record - bio
Crocus flower record - bio
Prijs 6,99
Zeer decoratieve paarse Crocus, biologisch geteeld. De oranje stamper staat als een waaier tussen de paarse bloemblaadjes. Voor zowel in de border als in potten op terras of balkon. Mooi in combinatie met andere Crocussen, Scilla, Puschkinia en Chionodoxa. Zeer geschikt voor verwildering.

Schrijf zelf een recensie over "Crocus flower record - bio"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Crocus flower record - bio" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Crocus flower record - bio? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!