Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Pokon Hydrokorrels 5L

Prijs 4,99
 • Aantal

Pokon Hydrokorrels 5L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 4,99
 • Aantal
Pokon Hydrokorrels 5L
Pokon Hydrokorrels 5L
Prijs 4,99

Pokon Hydrokorrels zijn ideaal als drainagelaag onderin bloempotten en plantenbakken. Ze zorgen ervoor dat planten beter groeien en geven de wortels houvast.

Pokon Hydrokorrels zijn ook geschikt voor hydrocultuur en diverse decoratieve doeleinden zoals het afdekken van bloembakken. Afdekken zorgt er voor dat de potgrond minder snel uitdroogt en u dus minder vaak water hoeft te geven.

Gebruiksaanwijzing

Gaat u een pot vullen? Strooi dan altijd eerst een laagje Pokon Hydrokorrels onderin de pot. Vul ongeveer 20-25% van de pot met hydrokorrels. Een dergelijke laag zorgt voor een betere waterhuishouding in de pot. En daardoor kan de plant weer beter groeien. Voor buitenpotten is het belangrijk dat er onderin de pot een gat zit, zodat overtollig water uit de pot weg kan lopen.

 • Verwijder aarde van de wortels van uw plant (eventueel uitspoelen).
 • Was de hydrokorrels met lauw water.
 • Hydrocultuurpot met ca. 4 cm. hydrokorrels vullen
 • De plant in de pot plaatsen en verder aanvullen met hydrokorrels
 • Lauw water toevoegen tot het juiste niveau bereikt is.
 • EAN code
  8711969006980
 • Merk

Recensies over "Pokon Hydrokorrels 5L"

Schrijf zelf een recensie over "Pokon Hydrokorrels 5L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Pokon Hydrokorrels 5L"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Pokon Hydrokorrels 5L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!